A Kapcsolatok Fontossága a Mars Áttérésekor

Az augusztus 27-én bekövetkező Mars áttérés azt jelzi, hogy a kapcsolatok fontossága előtérbe kerül. A tűzes Mars levegős Mérleg jegyben található, amely a kapcsolatok és az intellektus jegye. A Mérleg-Mars megtestesíti a békés harcot és a pacifista szellemet. Ez az időszak alkalmas arra, hogy tisztázzuk és kiegyensúlyozzuk kapcsolatainkat. A Mars ott lesz a Szűz csillagképében is, amely a tapasztalatok rendszerezése és az aratás szimbóluma. Az indiai asztrológia szerint a Mars jegyváltása az Uttara Phalguni holdházat érinti, amely az akarat erőszakmentes megnyilvánulásával kapcsolatos. Ez a változás lehetőséget ad a siker felé való haladásra.

Augusztus 27-én, 15:20-kor lép be a Mars a Mérleg jegyébe. A tüzes planéták levegős jegyekben előtérbe helyezik a kapcsolatok fontosságát, a Mérleg esetében pedig ez különösen igaz, hiszen ezt a jegyet a kapcsolatok szimbólumaként is emlegetik. Ugyanakkor az intellektus is fontossá válik; igény születik a tapasztalatok, gondolatok másokkal történő megosztására is.

Egészen október 12-ig tartózkodik a Mars a Mérlegben. Ez az időszak alkalmas arra, hogy kapcsolatainkat mérlegre tegyük – a múlt vagy a jövő serpenyőjére. Nem könnyű a döntés, a választás, de szükséges. A két ellentétes energia – tűz és víz – szintetizációja is nehéz, de ha megtaláljuk az utat ehhez, mindjárt tisztábban láthatunk mindent.

A békés, nem vérontással járó harcokat is a Mérleg-Mars jelképezi – gondoljunk csak például Gandhira, aki ennek egyik kitűnő képviselője, ráadásul a Mérleg jegyében is született.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!