A karma megváltozik és az Univerzum bőségét élvezheted!

Kedves Olvasóink! 2024. január 29-én egy mély és erőteljes napra ébredünk, amikor a karma fordulópontját érjük el, és az általunk a világba kibocsátott jóság visszatér hozzánk. A 29-es dátum, mely a 2-es és 9-es számok energiáit egyesíti, a karmikus ciklusok beteljesedésének és a spirituális újjászületésnek az időpontja. Ez a nap arra emlékeztet minket, hogy minden tettünk és gondolatunk hatással van az Univerzumra és a környezetünkre, és hogy ennek megfelelően kapunk visszajelzést az életünkre.
Horoszkóp
Ahogy a karmikus körforgásban haladunk előre, fontos megértenünk, hogy minden cselekedetünknek következménye van. Amiért másokat jutalmaztunk, segítettünk és szerettünk, az végül visszatér hozzánk. Az Univerzum mindig az egyensúlyra törekszik, és ez az egyensúly azáltal valósul meg, hogy mindent megkapunk, amit másoknak adtunk.

Azt mondják, hogy amit adunk, az mindig visszatér hozzánk. Ez egy olyan alapelv, amely minden vallásban és filozófiában megtalálható, és amit a karma törvénye is alátámaszt.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldalra!