A keddi nap Angyal üzenete – Hangolódjon a természet szellemére

A keddi nap Angyal üzenete

Hangolódjon a természet szellemére

Nem véletlen, hogy a szabadban töltődik fel az ember. Ez több, mint levegő, fák és napfény; ez a szabad szellem, amely áthatja a nagyszerű természetet, amely újjáéleszti Önt, egy olyan erő, amely maga a természet lélegzete.

Ez az energia tisztító hatású. Egy egyszerű séta a szabadban eltávolít minden maradék stresszt, vitát, aggodalmat és egyéb érzelmi szennyeződést. Az Anyatermészet szelleme szeretettel helyettesíti az alacsonyabb energiákat magas rezgéseivel; olyan, mint egy lézersugár, amely szétbontja a kívánt elemeket.

Ma hangolódjatok erre a szellemre azzal, hogy kimész a friss levegőre. A természet mindenütt ott van, még a város utcáin is, ezért ne halogassa ezt az isteni feladatot addig, amíg nem talál időt arra, hogy vidékre menjen. Ezek az előnyök mindenütt jelen vannak, ahol közvetlen érintkezésbe kerül a légkörrel.

Ma menj ki a szabadba, lélegezz mélyeket és hangolódj rá a természet szellemére.

A nap gondolata

Sok időt töltök a szabadban. Amikor kimegyek, ráhangolódom a természet erőteljes szellemére, és hagyom, hogy megtisztítsa és felemelje az energiámat. Az ilyen módon eltöltött idő olyan ajándék, amelyet rendszeresen adok magamnak.