A keddi nap Angyal üzenete – Lépj túl az illúziókon

A keddi nap Angyal üzenete

Lépj túl az illúziókon

Kép: peakpx

Minden látszólagos probléma azon az illúzión alapul, hogy Isten világában valami elromolhat. Amikor felismered, hogy minden mögött egy isteni rend áll, megnyugszol az univerzum karjaiban, amely tudja, mit csinál. Matematikai pontossága és szeretete az alapja mindannak, ami történik.

Ma mi, Angyalok együtt fogunk dolgozni veletek, hogy túllépjetek ezeken a hamis benyomásokon, hogy felfogjátok a valódi szimmetriát minden dolog és ember mögött. Ezzel nagyban hozzájárulsz ahhoz, amit a fizikusok „megfigyelői hatásnak” neveznek; a puszta jelenléted módosítja azt, amit megfigyelsz. Hasonlóképpen, amikor a káosz látszatán túlra tekintesz, és észreveszed a rendet, segítesz másoknak, hogy ugyanezt tegyék.

Minél több ember képes legyőzni az illúziókat, annál inkább kiderül, hogy Isten világegyeteme egy végtelen és vibráló paradicsom. Ez a földi mennyország azoknak, akiknek megfigyelőképességük van.

A nap gondolata

Ma mindenben és mindenkiben meglátom az isteni rendet, túlmutatva a káosz vagy a problémák illúzióján. Amikor az igazságot és a szépséget keresem magamban és másokban, megtalálom.