A keddi nap isteni üzenete – Felszabadulás sötét időkben

A keddi nap isteni üzenete

Felszabadulás sötét időkben

Kép: pinterest

A Mózes könyvben olvashatjuk, hogy az izraeliták sok éven át az egyiptomiak rabszolgái voltak. Egy bizonyos ponton a fáraó attól kezdett félni, hogy az izraeliták számbelileg megerősödnek és fenyegetést jelentenek az egyiptomiakra nézve, ezért a népesség megfékezése érdekében elrendelte az összes fiú megölését. Mózes édesanyja egy kosárba tette fiát, amelyet a Nílus vizére bízott, abban a reményben, hogy egy egyiptomi család megtalálja és felneveli őt. Az isteni terv szerint a fáraó lánya találta meg Mózest, aki később kulcsszerepet játszott az izraeliták egyiptomiaktól való megmentésében.

Ahogyan az izraeliták féltek a megnövekedett hatalmuktól, úgy a szellemi birodalmakban is vannak negatív energiák és ellenségek, akik félnek az Úr Jézus Krisztusban lévő hatalmatoktól. Mennyei harc folyik, van világosság és sötétség, de Isten mindig biztosítja a szabadulás és a győzelem útját gyermekei számára.

Talán úgy érzed, hogy sarokba szorítottak, vagy mintha az ellenség fölényben lenne. De emlékezzünk erre a történetre és a sok más bibliai elbeszélésre, amelyekben Isten felszabadítja népét. Az Ő időzítése szerint a drámai helyzetedet nagy győzelemmé tudja változtatni, amit éppen most szervez. Legyen hited, hallgass az ő útmutatására, és tudd, hogy mindig meg fog védeni téged. Tarts ki, kedves olvasó, és bízz abban, hogy a szabadulásod küszöbön áll.

Szép napot, hölgyeim

Segíts nekem hinni és kitartani. Tudom, hogy Te erősebb vagy minden negativitásnál, de biztosan segítene, ha küldenél nekem egy jelet, ami jelzi, hogy jó úton járok. Köszönöm, hogy hittel töltesz el, és megvédesz engem és szeretteimet.

2 Mózes 2 : 10

És felnevekedék a gyermek, és vivé õt a Faraó leányához, és fia gyanánt lõn annak, és nevezé nevét Mózesnek, és mondá: Mert a vízbõl húztam ki õt.