A keddi nap isteni üzenete – Használd a tehetségedet másokért

A keddi nap isteni üzenete

Használd a tehetségedet másokért

Kép: itl

Isten akkor helyezte beléd a Lelkét, amikor meghívtad Jézus Krisztust, hogy Urad és Megváltódként lépjen be a szívedbe. A Szentlélek segít betölteni életcélodat és követni az isteni útmutatást.

Isten Királyságának gyermekeként olyan képességeket és tehetségeket kaptál, amelyeket arra ösztönöz, hogy használd a rászorulók megsegítésére.

Isten mindig arra kéri a kiválasztottakat, hogy teljesítsék isteni céljait. A Bibliában olyan férfiakról és nőkről olvashatunk, akik Istentől kapott ajándékaikat arra használják, hogy nagy dolgokat érjenek el az Ő dicsőségére. Még ma is hallunk motiváló történeteket olyan emberekről, akik mások megsegítésére léptek elő.

Kedves olvasó, Isten különleges ajándékokat adott neked; azt akarja, hogy fedezd fel őket, és használd a világ javára. Lehet, hogy te is egyike vagy annak a millió embernek, aki jól tud énekelni, de senki sem tud úgy énekelni, mint te. Talán megvan benned a tanítás vagy a mások jólétéhez való hozzájárulás tehetsége. Isten ajándékai sokfélék és változatosak.

Isten fel akarja emelni magát benned; azt akarja, hogy használd ki képességeidet és tehetségedet, hogy örömet szerezz a világnak. Hajlandó vagy ezt a szerepet játszani? Készen állsz arra, hogy feljebb lépj, és ápold és csiszold ezeket az adottságokat? Nagyon jó, akkor imádkozzunk ma, kedves barátom.

Szép napot,

Segíts nekem, hogy felismerjem a tehetségeimet, és mások javára használjam őket, fedezzem fel a képességeimet, használjam ki őket a te dicsőségedre. Bízom benned, Uram.

Kolossé 3:23

„Amit tesztek, jó lélekkel végezzétek úgy, mint az Úrnak, és nem úgy, mint az embereknek”