A keddi nap isteni üzenete – Légy az Úr eszköze

A keddi nap isteni üzenete

Légy az Úr eszköze

Kép: phohen

Ha úgy dönt, hogy ma lenyírja a füvet, gondolja, hogy a fűnyíró, hacsak nem egy programozható robot, magától elindul? El kell indítani, tolni és irányítani, hogy levágja a füvet. A fűnyíró hasznos eszköz, de önmagában csak egy tárgy.

Hasonlóképpen, Isten országában minden lélek isteni eszköz. Minden lélek értékes, és hasznosnak bizonyulhat a szerető isteni királyság építésében itt a Földön. De önmagában, Isten nélkül az élet olyan, mint egy fűnyíró, amelyet egy ponyva alatt tárolnak a garázsban a sötétben. Úgy tűnik, ez egy hasznos dolog.

Ha azonban Isten velünk van, és meggyújt bennünket Lelkének erejével, akkor hatékony eszközzé válunk. Hirtelen az élet új értelmet nyer; remény születik bennünk, és érezzük, hogy életünk fontos Isten és mások számára. Rábízzuk magunkat az isteni akaratra.

Remélem, kedves olvasó, hogy megengeded az Univerzum legfőbb erejének – Istennek -, hogy megvilágítson téged, és eszközzé tegyen, amelyben az isteni energia áramlik. Imádkozom, hogy tekinteteket arra az Egyre fordítsátok, aki elhívott benneteket, még mielőtt anyátok méhében voltatok, hogy ragyogjatok, mint a csillagok egy olyan világban, amelynek fényre van szüksége.

Szép napot, hölgyeim

Bízz rám egy isteni feladatot, és használj engem csodálatos módon, hogy örömet szerezzek ennek a világnak.

Róma 6 : 13

Ne adjátok oda testeteket, se annak részeit a bűn szolgálatára! Ne legyenek a gonoszság eszközei! Ellenkezőleg, álljatok mindenben Isten rendelkezésére, mint akik feltámadtatok a halálból, hogy a testetek és annak részei a jó célokat szolgálják.