A keddi nap isteni üzenete – Mi a célod?

A keddi nap isteni üzenete

Mi a célod

Ha megkérdezel valakit, hogy mit akar az élettől, szinte biztos, hogy azt fogja válaszolni, hogy boldog akar lenni. Még azok is, akik másként válaszolnak, mondván, hogy anyagi sikert vagy jó egészséget akarnak, a gyakorlatban ugyanazt választják: a boldogságot.

Azok, akik nehezen határozzák meg a céljukat, gyakran követnek el hibákat, mert félrevezető kérdéseket tesznek fel maguknak, mint például: „Mi az életcélom?”. Milyen álmokat szeretnék megvalósítani? Mi tesz boldoggá? Ha csak magunkra koncentrálunk, üresek leszünk. Ha kizárólag az önsegítő technikákra hagyatkozunk, kezdetben talán elérünk bizonyos eredményeket, de végül nem találunk igazi értelmet.

Kedves olvasó, a válaszok az imában vannak. Ha meg akarjuk érteni, mi a célunk, és örömben akarjuk élni földi utunkat, ahhoz kell fordulnunk, aki teremtett minket. Ahogyan egy feltaláló tudja, hogy mi a célja a találmányainak, úgy Isten is tudja, hogy miért teremtette gyermekeit. A Biblia azt mondja, hogy minden Istennel kezdődik, és ha ez igaz, akkor nekünk is ott kell kezdenünk: az Úrral. Ha elszántabbnak akarod érezni magad, a válasz Istenben van.

Fontos, hogy közeledjünk Istenhez, és megkérdezzük tőle: „Mi a te akaratod az életemmel kapcsolatban?„. Milyen projektnek szentelted földi életemet? És Isten, az Ő legmagasabb dicsőségében, az Ige felé irányít, mert a Bibliában gyakran kinyilatkoztatja saját akaratát. Természetesen az életednek van célja, kedves olvasó. Istenben mindannyiunknak van célja.

Szép napot, hölgyeim

Szeretnék értelmet és célt találni. Mutasd meg, hogyan segíthetek a világnak.

Kolossé 1 : 16

Mert benne teremtetett minden a mennyen és a földön, a láthatók és a láthatatlanok, akár trónusok, akár uralmak, akár fejedelemségek, akár hatalmasságok: minden általa és reá nézve teremtetett.