A keddi nap isteni üzenete – Minden elkötelezettséget bízzunk Istenre

A keddi nap isteni üzenete

Minden elkötelezettséget bízzunk Istenre

Néha azért nem tudunk boldogok lenni, mert olyan kötelezettségek nyomasztanak, amelyek nem okoznak örömöt. Így kimerültnek és ingerültnek találjuk magunkat. Könnyen esünk abba a kísértésbe, hogy azt mondjuk, nincs időnk arra, amit szeretnénk, de talán elfelejtjük, hogy rengeteg idő áll rendelkezésünkre. A nap 24 órája és a hét 168 órája mellett úgy gondolom, hogy ha őszintén megvizsgálnánk az időbeosztásunkat, akkor meg tudnánk szervezni magunkat, és időt találnánk arra, ami örömet okoz nekünk.

Isten nem a mi időbeosztásunk szerint cselekszik, hanem tudja, hogy naponta csak bizonyos számú óránk van. Nem akarja azonban, hogy túlságosan elfoglaltak és számtalan feladat foglyai legyünk, vagy hogy a múlt vagy a jövő annyira lefoglaljon bennünket, hogy ne értékeljük az életet.

Isten azt is szeretné, ha hozzá fordulnánk, hogy megszervezzük zsúfolt időbeosztásunkat, és meghallgassuk, mit akar mondani nekünk: talán arra kér, hogy hagyjunk fel valamilyen feladattal, vagy tervezzünk olyan tevékenységet, amely szórakoztat minket, mert ha nevetünk és boldogok vagyunk, akkor elégedettebbek vagyunk magunkkal.

Pazarolhatjuk az időnket, vagy bölcsen használhatjuk: mi úgy döntünk, hogy Isten tiszteletére és az öröm keresésére használjuk. Bízzunk minden feladatot Istenre, és szervezzük át kötelezettségvállalásainkat úgy, hogy az öröm legyen a legjobb barátunk.

Szép napot, hölgyeim

Rád bízom a kötelezettségeimet, mert egyedül már nem tudom kezelni őket. Adj erőt, hogy megtegyem a szükséges változtatásokat, hogy a napirendem könnyebb legyen, és segíts, hogy a prioritásaimnak megfelelő súlyt adjak.

Zsoltárok 16 : 11

Megismerteted velem az élet útját, teljes öröm van tenálad, örökké tart a gyönyörűség jobbodon.