A keddi nap isteni üzenete – Tégy jót

A keddi nap isteni üzenete

Tégy jót

Kép: holypicturesofjesus

Jézus és a tanítványok kimentek a világba, hogy jót tegyenek: etessék az éhezőket, gyógyítsák a betegeket, reményt nyújtsanak a reményteleneknek, tanítsanak és más szolgálatokat végezzenek. Pontosan erre van szükségünk ma, és Jézus követőiként bizonyára képesek vagyunk ilyen dolgokra. Sokféleképpen adhatunk: szeretetet adhatunk mindazoknak, akikkel találkozunk, adakozhatunk a rászorulóknak, megvigasztalhatjuk a szenvedőket, bókokat és őszinte dicséretet adhatunk, egészséges tanításokat közvetíthetünk, társaságot nyújthatunk a magányosoknak, imádkozhatunk a betegekért és még sok más módon.

Nehezebb másoknak adni, ha szorongsz, szomorú vagy beteg vagy. Még arról is meggyőzheted magad, hogy nincs mit adnod. De amikor így érezzük magunkat, ha elmegyünk otthonról, és teszünk valamit másokért, vagy adunk valamit másoknak, általában jobban érezzük magunkat. Szívből adni jó érzés. Biztos vagyok benne, hogy ismered az örömöt, amit akkor érzel, amikor az idődet mások bátorítására és támogatására fordítod.

Továbbá, ha mások szolgálatára szeretnétek lenni, fontos, hogy nyitott szemmel járjatok, és keressétek a lehetőségeket, hogy segítsetek, és terjesszétek a fényt és a szeretetet. Kedves olvasó, a földi hivatások végtelenek, de ahhoz, hogy jobbá tegyük a világot, fontos, hogy folyamatosan elkötelezzük magunkat a jó cselekedetek mellett. Így teljesítjük mennyei Atyánk akaratát, aki folyamatosan gyermekei javára dolgozik.

Tégy jót ma, kedves olvasó, és hagyd, hogy szíved fényben ragyogjon.

Szép napot, hölgyeim

Vezess a rászorulókhoz, és segíts, hogy örömmel segítsek nekik.

Apcsel 10:38

A názáreti Jézust, mint kené fel őt az Isten Szentszellemmel és hatalommal, ki széjjeljárt jót tévén és meggyógyítván mindeneket, kik az ördög hatalma alatt voltak; mert az Isten vala ő vele.