A kínai asztrológia szerint a 2023. április a Sárkány hónapja – cikk címe

2023. április a Sárkány hónapja a kínai asztrológiában. Ez a hónap kettős hatásokat hoz magával, amelyek befolyásolhatják a hangulatunkat és cselekedeteinket. Van idő, amikor teljes erővel vetjük bele magunkat valamibe, de néha pedig inkább kényelmesek vagyunk és lusták. Fontos, hogy körültekintőek legyünk a fontos dolgokban, és ne húzzuk az időt, mert a halogatás később problémákat okozhat. A múltban elhanyagolt helyzetek is felszínre kerülhetnek. A hónap üzenete, hogy a tetteinknek következménye van, és tanulnunk kell a rossz dolgokból, nem pedig beletemetkeznünk a keserűségbe. A hangulatunk változékony lehet, és könnyebben veszíthetjük el a türelmünket. Fontos lesz a kommunikációnk és az odafigyelés a részletekre. Visszahúzódóbbak lehetünk és inkább otthoni tevékenységekkel foglalkozunk. A szoros kapcsolatainkra és a lelki kötődéseinkre kell fókuszálnunk. A hónapban sok spirituális energia lesz jelen, és nagy hatással lehetünk másokra. Romantikára is lehetőség lesz, de a Sárkány jegy szeszélyes, így a flörtök változékonnyá válhatnak. A legkedvezőbb energiákat hordozó napok április 6., 12., 14., 18., 24., 26., 30. A nehézségekbe ütközhetünk vagy nem lesz szerencsés a végkimenetel az alábbi napokon: április 10., 11., 15., 17., 22., 23., 27., 29., május 4., 5.

Image from kinai-horoszkop.comA kép forrása: kinai-horoszkop.com

2023. április – Sárkány hónap – kínai asztrológiai előrejelzés

A Jang Tűz Sárkány hónapjában kettős hatások érvényesülnek. Mintha kettős fronthatás hatása alatt lennénk, mert időnként teljes erővel vetjük bele magunkat valamibe, aztán jön egy másik nap és pont az ellenkezője érvényesül, ami miatt egész nap csak heverésznénk.

Valójában, ha nincs kellő motiváció vagy kötelezettség, akkor inkább meg sem mozdulunk. De ha határidő jön vagy valami nagyon felkelti az érdeklődésünket, akkor nincs megállás, csináljuk a dolgunkat. Sőt még lelkesek is tudunk lenni, szívesen és örömmel vetjük bele magunkat az adott dologba. Lelkesedés vagy külső késztetés hiányában a másik végletbe eshetünk át, ami miatt nagyon kényelmesek, akár lusták is lehetünk. Ezzel pedig gondokat okozhatunk magunknak rövid- és hosszú távon is. Azok a helyzetek, amelyeket elodázunk vagy nem kellő gondossággal végzünk a későbbiekben visszaüthetnek, ezért mindenképp azt javaslom, hogy a fontos dolgokban legyük körültekintők. Ne húzzuk az időt, essünk mihamarabb túl a kötelezettségeinken és figyeljünk a munkában, illetve a magánéletben is a részletekre, mert ezeken könnyű elcsúszni. Ha a hónap folyamán nehézségekbe futnánk bele, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a gyökérokot a múltban fogjuk megtalálni. Az is lehetséges, hogy a Sárkány hónapja felszínre hoz helyzeteket, melyekkel már egyszer-kétszer meggyűlt a bajunk és itt az idő, helyre tegyük vagy lehetőséget kapunk a javításra. Mindenképp hasznunkra fog válni, ha az előttünk álló időszakban nagyobb tudatossággal intézzük a munkánkat és feladatainkat.

A hónap fő üzente mindannyiunk számára, hogy a tetteinknek következménye van. És itt nem kell, hogy összeugorjon a gyomrunk, mert természetesen a pozitív események is várhatók, hiszen rengeteg jó döntésünk és cselekedetünk volt, van és lesz az életünkbn, amelyeknek kellemes utóhatásai lesznek.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!