A kisugárzásban és vonzerőben nincsen verseny, azonban vannak bizonyos csillagjegyek, akik sokkal nagyobb hatással vannak másokra társaiknál.

Az emberiséget mindig is izgatta a rejtélyek és misztikumok világa. Az ezotériával, horoszkópokkal és lelki dolgokkal kapcsolatos témák mindig is kiemelkedő érdeklődést váltottak ki az emberekből. És ahogy kutatjuk ezeket a területeket, rájövünk, hogy néhány embert egy olyan különleges képesség jellemez, amellyel magához vonzza a többieket. Karizmájuk és kisugárzásuk sugárzik és beborítja környezetüket, és nehéz ellenállniuk a vonzásuknak.
Horoszkóp
Ha tehát te is olyan személyt ismersz, aki valamiért különlegesnek tűnik, akkor lehet, hogy egy olyan csillagjegyhez tartozik, amelyek a legkarizmatikusabbak. Két ilyen csillagjegy az Oroszlán és a Bika. Mindkettőjüknek megvan az a bizonyos „valami”, amely mindenkit leköröz kisugárzásban.

Az Oroszlánok igazi vezetők és domináns egyéniségek. Sugárzik belőlük az önbizalom és az erő, amellyel maguknak tekintenek, és másokra is hatással vannak. Az Oroszlánok természetesen központi szereplők minden társaságban, és könnyedén irányítják az eseményeket.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldalra!