A Kos Lilith ereje az asztrológiában – Hogyan hat ránk a Fekete Hold?

A Kos Lilith, vagy más néven Fekete Hold, különlegesen fontos szerepet játszik az asztrológiában. Ez a pont a horoszkópban határozza meg, hogy hogyan hat ránk a Lilith energia, amely erős és sötét erejével átalakítani képes az életünket.

A Kos Lilith a Kos csillagjegybe esik, így azok, akiknek a Napjegye vagy az Ascendensük a Kosban van, különösen érzékenyek lehetnek a Lilith hatásaira. A Kos Lilith erős és impulzív energiával rendelkezik, amely tele van kihívásokkal és lehetőségekkel.

A Kos Lilith az agresszivitás és a versengő szellem jellemzője is lehet. Ezért fontos, hogy megtanuljuk kezelni és irányítani ezt az energiát, hogy pozitív és konstruktív módon tudjuk hasznosítani. A Kos Lilith segít felfedezni az önállóságunkat és belső erőnket, és biztos lépéseket tenni a céljaink eléréséért.

Ha többet szeretnél megtudni az asztrológiáról, látogasd meg az Asztrologia.hu oldalt, ahol megtalálod az összes többi csillagjegy leírását is. Érdemes megismerkedned a Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő és Halak jegyeivel is!

Image from www.mindenamiasztrologia.huA kép forrása: www.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!