A kristályangyalok hétfői jóslata

A kristályangyalok hétfői jóslata

Stressz csökkentése

Kép: hypescience

Ez a kártya akkor jelenik meg, amikor szükséged van arra, hogy ellazítsd az elmédet és a testedet, lelassítsd a tempót és így tovább. Ön már tudja, hogy életének mely aspektusai okoznak stresszt. Isten és őrangyalaid vezetnek téged, hogy csökkentsd ezt azáltal, hogy átveszed az irányítást a napirended és a környezeted felett.

Arra bátorítjuk, hogy vezessen be a mindennapjaiba olyan stresszkezelési technikákat, mint az ima és a meditáció, a mérsékelt testmozgás, a természettel való kapcsolat, a szórakoztató hobbi, a masszázs, a szunyókálás és a vegyszermentes étrend. Azt is javasolja, hogy egyszerűsítsd le az életedet. Nézd meg, hogy meg tudsz-e szabadulni néhány felesleges feladattól vagy kötelezettségtől; túl sok dolog verseng a figyelmedért, a végén úgy érzed, hogy széttöredezett vagy. A stresszes helyzetek rabjává válhatsz, tévesen azt hiszed, hogy azok izgalom forrását jelentik. A valóságban sokkal élvezetesebb a „csendes izgalom”, amelyben megteremted a megérdemelt nyugodt és harmonikus életet.

Görögdinnye Turmalin:

Kép: hypescience

Gyönyörű, félig áttetsző, kívül zöld, belül sötét rózsaszínű, innen ered a görögdinnye elnevezés. Megnyugtató erővel bíró kristály, amely segít leegyszerűsíteni az életet azáltal, hogy kevésbé stresszessé teszi azt.