A kristályangyalok szombati jóslata

A kristályangyalok szombati jóslata


Akva Aura Kvarc

Pozitív kommunikáció a kapcsolatokban

Kép: kristalyprogram

Ez a kártya reményt ad neked és a kapcsolataidnak, különösen akkor, ha eddig nehezen értettek meg mások. A kommunikáció egy nagyobb és tisztább formája bontakozik ki belőletek imáitokra adott válaszként.

Az új erő bátorságot ad ahhoz, hogy szeretetteljes, a kommunikációt nyitva tartó módon beszélj a valódi érzéseidről. Nem próbálsz másokat megváltoztatni vagy meggyőzni – egyszerűen csak önmagad vagy.

Ez a kártya lehet a meglévő kapcsolatok javulásának jele, de akár új, egészséges barátságok vagy egy új romantikus partner érkezését is bejelentheti. Ha a szívedből beszélsz, mások megismernek és értékelni fognak téged olyannak, amilyen valójában vagy. Akkor többé nem fogod magányosnak érezni magad, mert te vagy az (nem egy hamis változatod), akit szeretnek.

Akva Aura Kvarc:

Áttetsző kristály, amely az áttetsző kvarc és az arany kombinációjának köszönheti pompás türkiz színét. Az auravízből gyönyörű medálokat lehet készíteni, amelyeket a torok magasságában kell viselni a beszéd és az éneklés javítása érdekében.