A Mars átlép a Mérleg jegyébe: Békés kapcsolatok és intellektuális fejlődés – Az augusztus 27-én bekövetkező események hatása

Augusztus 27-én a Mars átlép a Mérleg jegyébe, és egészen október 12-ig ott tartózkodik. Ez az időszak nagy jelentőséggel bír a kapcsolatok terén, valamint előtérbe helyezi az intellektust és a gondolatok megosztását. A Mars a Mérlegben a béke és a pacifizmus kifejezője, miközben az igazságért harcolva nem nyom el másokat és nem rombolja a közösségeket. A Mérlegben járó Mars segíthet békés megoldásokat találni a vitákhoz és a konfliktusokhoz, legyen szó szerelemről, barátságokról vagy üzleti kapcsolatokról. A tapasztalatok rendszerezése is megtörténik ebben az időszakban, és az előző erőfeszítések eredménye is megérlelődik. Az indiai asztrológia szerint pedig a Mars jegyváltása az akarat erőszakmentes érvényesítését segíti elő.

Augusztus 27-én, 15:20-kor lép be a Mars a Mérleg jegyébe. A tüzes planéták levegős jegyekben előtérbe helyezik a kapcsolatok fontosságát, a Mérleg esetében pedig ez különösen igaz, hiszen ezt a jegyet a kapcsolatok szimbólumaként is emlegetik. Ugyanakkor az intellektus is fontossá válik; igény születik a tapasztalatok, gondolatok másokkal történő megosztására is.

Egészen október 12-ig tartózkodik a Mars a Mérlegben. Ez az időszak alkalmas arra, hogy kapcsolatainkat mérlegre tegyük – a múlt vagy a jövő serpenyőjére. Nem könnyű a döntés, a választás, de szükséges. A két ellentétes energia – tűz és víz – szintetizációja is nehéz, de ha megtaláljuk az utat ehhez, mindjárt tisztábban láthatunk mindent.

A békés, nem vérontással járó harcokat is a Mérleg-Mars jelképezi – gondoljunk csak például Gandhira, aki ennek egyik kitűnő képviselője, ráadásul a Mérleg jegyében is született.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!