A Mars belépése a Mérleg jegyébe: Kapcsolatok prioritása és az intellektus fontossága

Augusztus 27-én a Mars belép a Mérleg jegyébe, ami jelzi a kapcsolatok prioritását és az intellektus fontosságát. Ez az időszak lehetőséget ad arra, hogy megvizsgáljuk kapcsolatainkat és megfelelő döntéseket hozzunk. A Mérleg-Mars a békés, nem vérontással járó harcokat szimbolizálja, és olyan mint például Gandhi, aki az igazságért küzdve megtartja a békés szellemét. A Mérlegben járó Mars hozhat megoldást a konfliktusokra, amelyeket békés módon lehet rendezni. A Mars jegyváltása a Szűz csillagképét érinti, amely a tapasztalatok rendszerezését és az előrehaladást jelképezi. Az Uttara Phalguni holdházban a Mars jegyváltása az akarat erőszakmentes érvényesítéséhez kapcsolódik.

istockphoto-514731333-612x612.jpg

Augusztus 27-én, 15:20-kor lép be a Mars a Mérleg jegyébe. A tüzes planéták levegős jegyekben előtérbe helyezik a kapcsolatok fontosságát, a Mérleg esetében pedig ez különösen igaz, hiszen ezt a jegyet a kapcsolatok szimbólumaként is emlegetik. Ugyanakkor az intellektus is fontossá válik; igény születik a tapasztalatok, gondolatok másokkal történő megosztására is. 

Egészen október 12-ig tartózkodik a Mars a Mérlegben. Ez az időszak alkalmas arra, hogy kapcsolatainkat mérlegre tegyük – a múlt vagy a jövő serpenyőjére. Nem könnyű a döntés, a választás, de szükséges. A két ellentétes energia – tűz és víz – szintetizációja is nehéz, de ha megtaláljuk az utat ehhez, mindjárt tisztábban láthatunk mindent. 

A békés, nem vérontással járó harcokat is a Mérleg-Mars jelképezi – gondoljunk csak például Gandhira, aki ennek egyik kitűnő képviselője, ráadásul a Mérleg jegyében is született.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!