A meditáció átalakította az életemet: Izabella hálás üzenete Viki-nek

Az írás egy kedves üzenetet tartalmaz Izabella számára, aki hálás Viki-nak a hasznos információkért és meditációs hanganyagokért, amiket rendelkezésére bocsát minden hónapban a Patreon-on keresztül. Izabella megosztja, hogy rettenetes gyerekkora volt, ahol bántalmazták többször is, és hogy a meditáció segített feldolgozni a múltját. Emellett elmondja, hogy mindez hogyan segített neki teherbe esni és átalakította a kapcsolatát a férjével is. Izabella nagy hálával gondol Viki-re és úgy véli, hogy a meditáció és a könyvek tananyagként jelen kellene lenniük az iskolákban. Végül az írásban elérhetővé teszik a meditációk, előadások, Facebook csoport és YouTube csatorna információit.

Köszönettel tartozom neked a hasznos információkért és meditációs hanganyagokért, amiket rendelkezésünkre bocsájtasz minden hónapban a Patroen-on. Sajnos rettenetes gyerekkorom volt és egy régi érzés megkeserítette még ma is az életem, ugyanis amikor pici voltam, bántalmaztak többször is. Olyan nehézségeken mentem keresztül, mint az erőszak, a fizikai verések, volt amikor felszakadt az arcom és hetekig nem mehettem ki az utcára. Megrugdostak, bezártak napokra. Nagyon elástam ezt magamba, viszont a meditációk felhozták és megértettem egy lényeges dolgot. Azért nem sikerült 15 év alatt teherbe esnem, mert a fájdalmas gyerekkorom miatt a lelkem nem engedte, nehogy a gyerekem is keresztül menjen ilyen borzalmakon. 6 lombikon vagyunk túl, és belefáradtam. Az egész tavalyi és idei évet végig meditáltam és a meditációid által és a könyveid által teljesen kicserélődtem és sikerült feldolgoznom a múltamat. Megbocsátottam az apámnak és a többi bántalmazómnak, akik már nem élnek. A családi meditációk és a családi gyakorlatos könyvek tananyag kellene hogy legyenek az iskolában. Ha így lenne akkor sokkal boldogabbak lennének az emberek. A 60 napos karmaoldó pedig egy alapmű az önismerethez, azóta már a családom minden tagja használja. A férjemmel való kapcsolatom teljesen átalakult, pedig két éve a sok lelki teher miatt majdnem elváltunk. Az idei év meghozta azt az áttörést, ami miatt szinte teljesen más lett az életünk, kismama vagyok! Spontán, mindenféle segítség nélkül!

Kedves Viki! Izabella vagyok Kecskeméten élek. Köszönettel tartozom neked a hasznos információkért és meditációs hanganyagokért, amiket rendelkezésünkre bocsájtasz minden hónapban a Patroen-on. Sajnos rettenetes gyerekkorom volt és egy régi érzés megkeserítette még ma is az életem, ugyanis amikor pici voltam, bántalmaztak többször is. Olyan nehézségeken mentem keresztül, mint az erőszak, a fizikai verések, volt amikor felszakadt az arcom és hetekig nem mehettem ki az utcára. Megrugdostak, bezártak napokra. Nagyon elástam ezt magamba, viszont a meditációk felhozták és megértettem egy lényeges dolgot. Azért nem sikerült 15 év alatt teherbe esnem, mert a fájdalmas gyerekkorom miatt a lelkem nem engedte, nehogy a gyerekem is keresztül menjen ilyen borzalmakon. 6 lombikon vagyunk túl, és belefáradtam. Az egész tavalyi és idei évet végig meditáltam és a meditációid által és a könyveid által teljesen kicserélődtem és sikerült feldolgoznom a múltamat. Megbocsátottam az apámnak és a többi bántalmazómnak, akik már nem élnek.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!