A Megújulás és Fejlődés Időszaka jön!

Az elkövetkező napokban a testi, lelki és szellemi szépség és magaslatok megnyilvánulását látjuk. Fontossá válnak a külsőségek, a test szépsége, és ahogy mutatjuk magunkat a külvilágnak. Azoknak, akiknek baja van önmagukkal, nehezebb lesz ez az időszak, mert csúcsra járatja az önmarcangolást. Mások viszont tapasztalhatják, hogy nem kell annyit tenniük, hogy vonzóbbak legyenek. A hónap nagyobb támogatást ad arra, hogy szebbnek, vonzóbbnak érezzük magunkat. Ezenkívül lelki értelemben is fejlődünk, nemesedünk. Felül tudunk emelkedni a kicsinyes gondolatokon, irigységen, rossz indulaton. Az intellektuális aspektusban pedig a megújulás és fejlődés lesz tapasztalható. Sok új ötlet, fejlesztés és előremutató változás várható. Fontos figyelni a változásokra, mert hosszú távon jobb eredményekre vezethetnek. A kapcsolatainkra is nagyobb hangsúlyt fektetünk. Sok társasági eseményre lehet számítani, és ajánlott kihozni magunkat a négy fal közül. A hónap során kiemelt figyelmet kap az egó és büszkeség, amit érdemes kezelni és fejlődni ezen a területen is.

Image from kinai-horoszkop.comA kép forrása: kinai-horoszkop.com

A testi, lelki és szellemi szépség és magaslatok megnyilvánulását fogjuk látni az elkövetkezendő napokban.

Különösen fontossá válnak a külsőségek, legyen szó a test szépségéről, de akár arról, hogy mit mutatunk a külvilágnak magunkról, az életkörülményeinkről. Akinek baja van önmagával, amúgy sem tetszik sokminden magán, annak még nehezebb lesz ez az időszak, mert csúcsra járatja az önmarcangolást. Néhányan viszont azt tapasztalják majd, hogy nem kell annyit tenni azért, hogy vonzóbbak legyenek. Szebben ragyog a bőr, csillognak a szemek, olvadnak a kilók, kipattannak az izmok. Ne kérdezzétek, mitől lesz ez így, egyszerűen ez a Kakas hónap nagyobb támogatást ad arra, hogy szebbnek, vonzóbbnak érezzük magunkat. És, ami bent van, az nyilvánul meg a külvilágnak is, így mások is hamarabb felfigyelnek majd a pozitív változásainkra. Különösen alkalmas ez a hónap arra, hogy tegyünk valamit a külső-belső szépségünkért. Most érdemes fogyókúrába kezdeni, fodrászhoz, kozmetikushoz menni, szépészeti beavatkozásokat végeztetni. Nagy precizitást igénylő vagy plasztikai műtéteknek is kedvezők az energiák.

Lelki értelemben nagyot lehet fejlődni, nemesedni. Felül lehet emelkedni a kicsinyes gondolatokon, irigységen, rosszindulaton. Járhatjuk a saját utunkat anélkül, hogy másoknak akarnánk megfelelni. Persze, ahogy ez lenni szokott, nem mindenkinek megy ez majd zökkenőmentesen. Előtte le kell majd tudni néhány kört: el kell bukni néhányszor, sérülni vagy bántani kell, ahhoz, hogy végül ráébredjünk a magunk igazságára. A saját tapasztalatnál semmi sem lesz jobb tanácsadó. Ne a mindent megmondó „guruk” által kijelölt utat járjuk, hanem a saját megéléseinkre, a belső hangunkra támaszkodjunk. A belső késztetésünk is ez lesz: a magunk útját járni, a saját változásainkat és fejlődésünket elindítani és maximálisan megélni. Az érzelmeket hűti a sok fém, ami jelen lesz a hónap folyamán, ami miatt kritikusabbak, keményebbek lehetünk önmagunkkal és másokkal szemben is.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!