„A november 23-i Nyilas újhold erőteljes lehetőségeket kínál a négy csillagjegy számára: Kosok, Bikák, Ikrek és Rákok”

November 23-án újhold van a Nyilas jegyében. A Nyilas uralkodója a Jupiter, így ennél a holdállásnál a hit kérdései kerülnek előtérbe. Ez az időszak lehetőséget ad arra, hogy négy csillagjegy rátaláljon a belső iránytűjére és új utakra térjen.

1. Kos (március 21 – április 19): A Kos jegyűek számára ez az időszak az önmegvalósításról szól. Újholdkor a Kosok energikusabbá válnak és bátran vetik bele magukat új kihívásokba. Használják ki a lehetőséget arra, hogy megtalálják a belső hivatásukat és elinduljanak az új célok felé.

2. Bika (április 20 – május 20): A Bika jegyűek számára az újhold időszaka a stabilitás és biztonság megteremtéséről szól. Használják ki ezt az időszakot arra, hogy átgondolják a pénzügyi helyzetüket és megtervezzék a jövőbeli céljaikat. Ez az időszak lehetőséget ad arra, hogy megtalálják az egyensúlyt a munka és a személyes élet között.

3. Ikrek (május 21 – június 20): Az Ikrek jegyűek számára az újhold időszaka az új kommunikációs lehetőségekről szól. Használják ki ezt az időszakot arra, hogy kapcsolatba lépjenek olyan emberekkel, akik segíthetnek az álmaik megvalósításában.