A pénteki nap Angyal üzenete – Fedezze fel újra a csodát

A pénteki nap Angyal üzenete

Fedezze fel újra a csodát

Kép: fineartamerica

A gyerekek ártatlan szemmel látják a világot. Örömüket és szórakozásukat lelik a környezetükben, és ez a csodálkozás és ámulat nem halványulhat el az idő múlásával. Elvarázsolhatod az életed, ha egyszerűen kifejezed ezt a szándékot.

Azért érzed folyton unottnak magad, mert azt hiszed, hogy az újra és újra ismétlődő ingerek érdektelenné válnak. Monotonnak találod a dolgokat, amikor az életed statikusnak és rutinszerűnek tűnik. Pedig a fizikai világban minden folyamatosan változik: a színek, a fény és az árnyalatok állandóan változnak. A Földön semmi sem marad változatlan az idő tevékenysége miatt: ez az állapot ellentéte a Lélek birodalmának, amely az örökkévalóságig változatlan marad.

Azzal, hogy megtanítod az érzékeidet arra, hogy ezeket a finom (és néha nem is olyan finom) változásokat és különbségeket keresd, visszanyered az élet iránti ártatlan lelkesedésed egy részét. Most figyeljük meg a sokféle változatot, amely minden tapasztalatot jellemez.

A nap gondolata

Tele vagyok csodálattal és ámulattal. Figyelek a legapróbb részletekre és a környezetemben lévő eltérésekre. Ha kinyitom a szemem az élet szépségeire, mindig képes vagyok meglátni. A szívem nyitott az új csodálatos élményekre.