A szerdai nap Angyal üzenete – Ismerd fel, hogy minden, amit teszel, helyes

A szerdai nap Angyal üzenete

Ismerd fel, hogy minden, amit teszel, helyes

Hogyan lenne más az életed, ha tudnád, hogy minden, amit teszel, tökéletesen biztos, és soha nem hibázhatsz? Ellazítanád az elmédet, és nagyobb lelkesedéssel követnéd az álmaidat? Boldogabbnak és magabiztosabbnak éreznéd magad?

Mi, angyalok azért vagyunk itt, hogy egy spirituális igazságot osszunk meg veletek: nem tudtok hibázni, minden, amit tesztek, helyes.

Mivel a Teremtő kiterjesztése vagy, minden, amit teszel, szintén hibátlan. Az emberi lények mind az isteni, mind a halandói teremtményeket tökéletlennek ítélhetik, de ez nem változtat a tökéletességük szellemi valóságán. Az emberi értelem gyakran nem látja a nagy tervet, amelybe minden dolog harmonikusan beágyazódik.

Minden, amit teszel, Istentől származik, mert az Isten minden, ami létezik. Hogyan lehetne hiba ebben a teremtésben?

Pihenj ma abban a tudatban, hogy minden döntésed és cselekedeted a Teremtő tökéletességre vonatkozó garanciája alá tartozik.

Minden tapasztalat végül növekedést, szeretetet, békét és gyógyulást hoz, ezért nem hibázhattok.

A nap gondolata

Minden, amit teszek, helyes. A döntéseimmel és cselekedeteimmel kapcsolatos minden aggályt Istenre és az Angyalokra bízok. Elégedett vagyok magammal és azzal, amit csinálok, mert elfogadom magam olyannak, amilyen vagyok.