A szerdai nap Angyal üzenete – Légy türelmes magaddal

A szerdai nap Angyal üzenete

Légy türelmes magaddal

Kép: figuren

Napról napra többet és többet tanulsz és fejlődsz, még akkor is, ha nem vagy teljesen tudatában a fejlődésednek. Amikor később visszatekintesz életednek erre az időszakára, látni fogod, hogyan illeszkednek össze a darabkák. Látni fogod az áldásokat és a leckéket, amelyeket ebben a pillanatban tanultál.

Néha túl szigorú vagy magadhoz! Olyan messzire jutottál, mégis szemrehányást teszel magadnak, hogy nem mész elég gyorsan vagy nem mész elég messzire. A mai üzenetünk tehát az, hogy legyetek türelmesek magatokkal és az élet folyamatával. Minden dolog az isteni időzítést követi; ahogy a rózsa is pontosan a megfelelő időben nyitja ki a szirmait, úgy az életed is tökéletes időbeli sorrendben halad. Ha a rózsát úgy kényszerítenéd virágzásra, hogy a kezeddel tépkednéd le a szirmait, pillanatok alatt elszáradna… és ugyanez történik az életeddel is.

Minél türelmesebbek vagytok a fejlődésetekkel, annál inkább ki tudjátok nyitni az energetikai ajtókat, hogy beengedjétek a jót. Bízza ránk az idővel kapcsolatos aggodalmait, és engedje meg, hogy elszállítsuk Önt az örök energiába, ahol varázslatok történhetnek!

A nap gondolata

Türelmes vagyok magammal és az Élettel. Feladom a küzdelmet és a dolgok irányításának vagy erőltetésének szükségességét. Boldogan fogadom a tudatot, hogy most azonnal élvezhetem, amire vágyom.