A szerdai nap Angyal üzenete – Tudd, hogy mindig veled vagyunk

A szerdai nap Angyal üzenete

Tudd, hogy mindig veled vagyunk

Kép: weschlers

Soha nem vagy egyedül, különösen a szükség idején.

Mindig mellettetek vagyunk, támogatást és gyógyító energiát küldünk nektek, és várjuk a segítségkéréseteket. Egyetlen gondolatod, legyen az bármilyen múló, elég ahhoz, hogy az érdekedben cselekedjünk.

Hallgasd csendben a jelzéseinket, amelyek a szívedbe, az elmédbe és a testedbe repülnek. Üzeneteink mindig a szeretetről szólnak. Olyannak látunk, amilyenek valójában vagytok: tökéletes fénylénynek, aki méltó arra, hogy szeressük.

Minden problémára megtaláljuk a megoldást. Szívesen átvezetjük Önt létezésének sötét területein, hogy a fénybe hozzuk azokat, és segítsünk abban, hogy jól érezze magát és az életét. Támogatjuk Önt a döntések meghozatalában és a kérdéseire adott válaszok megtalálásában.

Mi vagyunk a ti Angyalaitok … feltétel nélkül és az örökkévalóságig szeretünk benneteket. Miközben ezeket a szavakat olvasod, mi melletted vagyunk, mert mindig melletted vagyunk.

A nap gondolata

Tisztában vagyok azzal, hogy egy csapat tagja vagyok. Angyalaim mindig készek és hajlandóak segíteni nekem, ha csak kérem. Imádkozom, hogy segítsenek nekem, és hálával fogadom a támogatásukat.