A szerdai nap isteni üzenete – Angyalok mindenhol vannak

A szerdai nap isteni üzenete

Angyalok mindenhol vannak

Az angyalok az egész Bibliában jelen vannak. A Teremtés könyvétől a Jelenések könyvéig és a nem kanonikus Holt-tengeri tekercsekig az angyalokat védelmezőként, harcosokként, vigasztalóként és még sok másként írják le. A legismertebb Mihály arkangyal, akinek fő küldetése az önmagától való félelem legyőzése. Más jól ismert angyalok: Gábriel, Ráfáel és Uriel.

Segíthetnek-e az angyalok Isten szolgálatában? Abszolút. Azért teremtette őket az Úr, hogy segítsenek neki és gyermekeinek. A Bibliában az angyalokat követekként írják le, akik mindig a hívők rendelkezésére állnak.

Hogyan segítenek nekünk? Azzal, hogy védelmet nyújtanak nekünk, megerősítenek és megértéssel látnak el bennünket, ahogy Dániel esetében is tették, amikor megpróbálta megfejteni az Istentől kapott látomásokat; azzal, hogy isteni útmutatást mutatnak nekünk és elkísérnek minket, bárhová is megyünk. Elmélyítheted az angyalokkal való önmegvalósításodat egyszerűen azáltal, hogy beszélsz velük.

Ahogyan Istennel, Jézussal vagy a Szentlélekkel beszélsz, úgy kommunikálj az őrangyalokkal is, és kérd a segítségüket. Lehet, hogy nem mindig halljátok a választ, de talán kaptok egy jelet, például egy látomást, vagy érezni fogjátok a jelenlétüket. Ha azért imádkozol, mert Isten és Jézus arra tanít, hogy hallgass az őrangyalokra, akkor mély kapcsolatod lesz ezekkel a csodálatos teremtményekkel, akiknek isteni feladatuk, hogy vigyázzanak rád.

Szép napot, hölgyeim

Szívem túlcsordul a hálától a te jelenlétedért, a te szeretetedért, a Szentlélek, Jézus és az őrangyalaim szeretetéért.

Zsoltárok 103:20

Áldjátok az Urat ő angyalai, ti hatalmas erejűek, a kik teljesítitek az ő rendeletét, hallgatván az ő rendeletének szavára.