A Szerelem vezesse utunkat – Október havi szerelmi horoszkóp

Az október havi szerelmi horoszkópban a csillagok különös hatást gyakorolnak a szerelmi életünkre. Minden jegy számára más és más lehetőségeket kínálnak az elkövetkező hónapban. A Kosoknak szenvedélyes időszak várható, míg a Bika jegyűek a kapcsolatuk megszilárdulásáról tapasztalhatnak jeleket. Az Ikrek izgalmas szerelemre számíthatnak, míg a Rákok találkozhatnak intenzív érzelmekkel. Az Oroszlánoknak a harmonikus kapcsolat és béke időszaka köszönt, míg a Szűz jegyűek készek lehetnek komolyabb lépésekre. A Mérlegek számára az egyensúly és az harmonikus kapcsolat az űrlapja, míg a Skorpiók izgalmas és mély érzelmekre számíthatnak. A Nyilasok találkozhatnak új szerelmekkel, míg a Bakok érzelmileg megerősödhetnek. A Vízöntők számára a szabadság és a önfejlesztés időszaka lesz jellemző, míg a Halak romantikus és érzékeny időszakra számíthatnak. Legyünk nyitottak és engedjük, hogy a szerelem vezesse utunkat az elkövetkező hónapban!

Image from www.kiskegyed.huA kép forrása: www.kiskegyed.hu

Október havi szerelmi horoszkóp

Az október hónapban a csillagok különleges hatást gyakorolnak a szerelmi életedre. Lássuk, mire számíthatsz a horoszkóp jegyed szerint!

Kos (március 21 – április 19)

Az október a Kosok számára intenzív és szenvedélyes lehet. A partnereddel való kapcsolatodban erős szenvedélyt élhetsz át, azonban vigyázz, ne provokálj szükségtelen konfliktusokat, mert ez könnyen a szakításhoz vezethet.

Bika (április 20 – május 20)

A Bika jegy számára az október a kapcsolatok megszilárdulásáról szól. Ha hosszabb ideje együtt vagy a partnereddel, most olyan mélyebb érzéseket élhetsz át, amik megerősítik a köteléketeket. Ha viszont még keresed a nagy szerelmet, az is elérheti téged ebben a hónapban.

Ikrek (május 21 – június 20)

Az október a tüzes és vad szerelem hónapja lehet az Ikreknek. Ha már régóta vágysz egy kalandra vagy egy új kapcsolatra, most az ideális időszak lehet a számodra. Az életedbe valaki olyan léphet, akivel igazán szenvedélyes és izgalmas kapcsolatban lehet részed.

Rák (június 21 – július 22)

A szerelmet most igen intenzíven éled meg, kedves Rák. Akár úgy is érezheted, hogy a halálos szerelem talált rád. Az októberben erőteljes érzelmekkel találkozhatsz, és mélyebb kapcsolatba kerülhetsz a partnereddel. Legyél nyitott az új élményekre és hagyd, hogy az érzések vezessenek.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22)

Az október a harmónia és az egyensúly időszaka lehet az Oroszlánok számára.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!