A SZERETET TUDATÁBAN ÉLNI

A SZERETET TUDATÁBAN ÉLNI

Kép: lightbeingmessages

A spirituális növekedéshez vezető bármely út alapfeltétele a szeretet. Szeretet az élet iránt, szeretet önmagunk iránt, szeretet minden élőlény iránt. Amikor a spirituális növekedés útjára lépünk, a szeretet, a béke és az öröm angyalai szárnyaikkal körülölelnek minket, és lehetővé teszik számunkra, hogy megőrizzük a növekedésünkhöz szükséges tulajdonságokat.

A szeretet, a kedvesség, a jóindulat, a nagylelkűség, az udvariasság, a bizalom csak néhány azok közül a tulajdonságok közül, amelyeket az angyalok segítségével ápolhatunk. Mindezek a tulajdonságok a szeretet és a bőség tudatosságán alapulnak.

Akkor vagyunk tudatában a szeretetnek, amikor a szívünk teljesen nyitott. Olyan, mintha egy gyönyörű rózsa virágozna a szívünkben, amelynek minden szirma nyitva van. Amikor tudatában vagyunk a bennünket körülvevő szeretetnek, valóban hisszük, hogy minden élőlény megérdemli, hogy szeressük.

Minden embert pontosan olyannak fogadunk el, amilyen. Az isteni fényt hordozzuk magunkban. Készek vagyunk meghallgatni, szeretni és együtt érezni. Minden emberre és helyzetre kedvességgel és belső bölcsességgel reagálunk, és harmóniában élünk.

A bőség tudatosságát akkor fejlesztettük ki, amikor teljesen bízunk abban, hogy minden szükségletünk teljesülni fog. Ebben az állapotban tudatában vagyunk annak, hogy olyan világban élünk, ahol bőség uralkodik. Teljes bizalmunk van abban, hogy Isten és az angyalok gondoskodnak szükségleteinkről. Tudjuk, hogy a bőség áramlása soha nem fog megszűnni.

Amikor a bőség tudatában élünk, valami varázslatos dolog történik: minden, amit szabadon adunk, megsokszorozva tér vissza hozzánk. Megosztunk és együttműködünk másokkal, és szívünkből sugárzik a nagylelkűség és a jólét.

Isten és az angyalok nemcsak a szellemi növekedésünkhöz szükséges tulajdonságokat adják nekünk, hanem elküldik nekünk azokat az embereket és körülményeket is, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy ezeket a tulajdonságokat gyakoroljuk. Ha tehát például gyakorolnunk kell a nagylelkűséget, akkor rászoruló embereket állítanak az utunkba.

Valahányszor tudatosan a kedvesség, a szeretet, az együttérzés vagy az udvariasság gyakorlását választjuk, az utunk egy kicsit megvilágosodottabb lesz. És ha gyakoroljuk és fejlesztjük a szeretet és a bőség tudatosságát, a fényünk gyönyörűen fog ragyogni.

A fény és a szeretet ölelése: ihoroszkop.hu