A szombati nap Angyal üzenete – Írj egy happy endet a saját filmedhez

A szombati nap Angyal üzenete

Írj egy happy endet a saját filmedhez

Kép: pic2

Néha aggódsz a jövő miatt, és azon tűnődsz, vajon minden jól fog-e alakulni. Kicsit olyan, mintha egy lebilincselő filmet néznénk; a cselekmény annyira bonyolult, hogy fogalmunk sincs, hogyan alakulnak a dolgok, de a végén a főszereplők megbékélnek, mert amin keresztülmentek, az felnőtté tette őket. Minden jól megy, és az események boldogan végződnek.

A helyzetek, amelyek miatt aggódsz, spirituális szinten már megoldódtak. Mi, angyalok továbbmentünk a „filmed” végére, és láttuk, hogy happy enddel végződik. minden probléma megoldódik, általában kreatív módon.

Nem akarjuk elrontani a meglepetést azzal, hogy eláruljuk, mit tudtunk meg az előzeteseink során. Ráadásul az életed nagy része még mindig megíratlan, és a személyes irányításodra vár. Annyit elmondhatunk, hogy a története minden bizonnyal nagyon jól végződik, sok felemelő és megható jelenettel az út során.

A nap gondolata

Minden aggodalmat Istenre és az Angyalokra bízok, tudva, hogy valójában már minden megoldódott. Az a célom, hogy boldog pillanatokat éljek meg, és ez történik. Úgy döntök, hogy úgy élem az életemet, mint Isten teremtésének mesterműve.