A szombati nap Angyal üzenete – Kövesd a hivatásodat

A szombati nap Angyal üzenete

Kövesd a hivatásodat

A Teremtő tökéletes gyermekeként rendelkezel azzal a képességgel, hogy életet lehelj egy adott helyzetbe.

A hivatásod az a tevékenység vagy szakma, amelyről gyakran álmodozol. Kíváncsi vagy, milyen lenne az életed, ha elérhetnéd? Ez az úgynevezett „potenciális fázis”, és kicsit olyan, mintha egy leeresztett lufit tartanánk a kezünkben.

Amikor elmélyíted az utadat azzal, hogy olvasol róla, részt veszel az adott témájú tanfolyamokon vagy beszélgetsz olyan emberekkel, akik az adott területen dolgoznak, részben felfújod a lufit az életerőddel. Ez az a pillanat, amikor a hivatás erősebbé válik; minél több energiát fektetsz bele, annál többé válhatsz.

Ma a hivatásodat követed, engedd meg magadnak, hogy felismerd a vágyadat egy szakma, egy projekt vagy egy önkéntes tevékenység iránt. Minél több energiát fektetsz ebbe a törekvésbe, annál valóságosabbá válik… amíg az életed részévé nem válik.

A nap gondolata

Őszinte vagyok magamhoz a legmélyebb álmaimról. Követem a belső elhivatottságomat, és tanulmányozom, hogyan valósíthatom meg az álmaimat olvasással, tanfolyamokon való részvétellel vagy beszélgetéssel az engem érdeklő témáról. Megérdemlem, hogy teljes életet éljek.