A szombati nap Angyal üzenete – Módosítsa a beállításokat

A szombati nap Angyal üzenete

Módosítsa a beállításokat

Kép: artmajeur

Képes vagy szabályozni az energiádat, a hangulatodat, a pénzügyeidet és az életed számos más területét. Ahogyan a háza vagy a hűtőszekrénye hőmérsékletét is beállíthatja, a beállítások megváltoztatásával ugyanezt teheti meg Önnel.

Képzeld el, hogy van benned egy olyan kapcsoló, mint a fűtési rendszerben, amely az életed egy olyan aspektusával kapcsolatos, amelyen szeretnél javítani. Azzal, hogy elképzeled, hogy felfelé fordítod a gombot (mintha a hőmérsékletet állítanád), fontos jelzést küldesz az Univerzumnak.

Azzal, hogy felfelé módosítod a beállításaidat, átveszed az irányítást a helyzet felett. Eldöntöd, hogy mi az elfogadható, és ebbe az irányba állítod a szándékaidat. A világos döntések gyorsabban eredményeznek tetteket, mint bármilyen pénzösszeg. Ezek a döntések értékesebbek, mint a diploma vagy a siker más anyagi mércéi.

Döntsd el világosan, hogy mit akarsz, és emeld a szinted ma a kívánt eredmények irányába.

A nap gondolata

Átveszem az irányítást az életem felett, és növelem a pozitív dolgok intenzitását. Beállítom a beállításaimat a harmóniára, a bőségre, a tökéletes egészségre, a szeretetteljes kapcsolatokra, a csodálatos lehetőségekre és bármi másra, amire a szívem vágyik. Követem a vezetésemet, és nyitott karokkal fogadom.