A szombati nap isteni üzenete

A szombati nap isteni üzenete

Isten nagyobb benned

Kép: twitter

Képzeld el, hogy Isten az óceán, te pedig egy hullám vagy: hullámként az óceán része vagy. Isten gyermekeként el vagy merülve Istenben, Isten része vagy, és nem különülsz el tőle. Ahogyan az óceán is hullámként nyilvánul meg. Isten kifejezi magát rajtad keresztül.

János első levelében (4:4) azt olvassuk, hogy Isten bennünk nagyobb, mint bármi más a világon. A bennünk lévő isteni Lélek nagyobb, mint bármi más, amivel a világban szembesülünk. Nem vagyunk egyedül: ahogy a hullám mindig az óceán része, úgy mi is mindig Isten részei vagyunk. Az Ige azt mondja, hogy mi Istenben vagyunk, és Isten bennünk van. Mi egy egység vagyunk, és biztos, hogy ennél semmi sem nagyobb a világon. A negatív energiáknak, és a sötétségnek nincs hatalma felettünk.

Más embereknek, problémáknak és akadályoknak nincs hatalmuk feletted. Talán ez a kinyilatkoztatás egy kis időt és gondolkodást igényel, ezért fontos, hogy elmélkedjünk a Szentíráson. A János-verset magadhoz veheted, hogy olyan gyakran ismételgesd magadban, amilyen gyakran csak tudod: „Nagyobb az, aki bennem van, mint aki a világban van” Más szóval, Isten benned nagyobb, mint bármi vagy bárki a világban, így nincs mitől félned vagy aggódnod.

Isten, aki a legnagyobb, benned él. Hagyd, hogy megvigasztaljon és biztonságot nyújtson neked, miközben a napodat éled.

Szép napot, hölgyeim,

Köszönöm, hogy folyamatosan emlékeztetsz arra, hogy szeretnek, hogy valaki vigyáz rám és erőt ad nekem.

János 4 : 4

„Ti, gyermekeim, Istenhez tartoztok, és már győztetek ezek ellen a hamis próféták ellen, mert aki bennetek van, nagyobb, mint aki a világban van”.