A szombati nap kristályangyal üzenete

A szombati nap kristályangyal üzenete

Kalcit ásvány

Mozgalmas időszak

Kép: hexenladen

Egyszerre sok felelősséget próbálsz kezelni, és a túl sok kötelezettség stresszt okozhat neked. Az egészségére is hatással lehet, hogy mindent maga csinál, anélkül, hogy segítséget kérne. Még az az érzésed is lehet, hogy mások kihasználják a nagylelkűségedet. Most arra irányítjuk, hogy vegye kézbe az időd irányítását: milyen kötelezettségeket tudsz feladni, hogy több időt tudj magadnak biztosítani? Ne felejtsen el imádkozni az erőért, hogy határokat szabjon, és nemet mondjon az idejével kapcsolatos nem megfelelő igényekre, különösen, ha hajlamos megfelelni az embereknek, és úgy érzi, hogy állandóan igent kell mondania másoknak.

A dráma iránti függőséget is jelezheti, abban az értelemben, hogy hajlamos vagy feleslegesen stresszelni magad. Ennek az állapotnak a tünetei közé tartozik az adrenalinlöket vagy a fontosság érzése, amikor sok a tennivaló: talán úgy érzi, hogy nagyon elfoglalt, vagy áldozatot játszik, és tehetetlennek érzi magát a sok feladattal szemben.

Mozgalmas időszak elé néz. Ebben az esetben jó ötlet egy megelőző egészségügyi stratégia megtervezése, hogy a sok felelősséggel szembenézhessen, és gondoskodhasson magáról.

Kalcit ásvány:

Az egyik legelterjedtebb kristály a bolygón, amely a legkülönbözőbb színekben és textúrákban létezik, az átlátszatlantól az átlátszóig. Ismert, hogy eloszlatja a negativitást, elősegíti a földelést és javítja a koncentrációt.