A természet kapcsolatának fontosságára emlékeztető kártya. Mint a természet teremtményei, ösztönösen változunk az környezet ritmusához igazodva.

A természetes kapcsolat és az angyalok által inspirált bőség orákuluma – január 31.
Horoszkóp
Az előttünk álló nap inspirációt hoz a természet erejéből, és az angyali üzenetekből, amelyek az óvatosság és a kitartás fontosságára hívják fel a figyelmet. Az Oracolo degli Angeli dell’Abbondanza, azaz a Bőség Angyalainak Orákuluma egy figyelemre méltó eszköze lehet az önmegvalósításnak és az életünkben bekövetkező változásoknak.

Ez a kártya arra emlékeztet bennünket, hogy mennyire fontos a természettel való kapcsolatunk. Mi, mint a természet részei, ösztönösen alkalmazkodunk a környezetünk ritmusaihoz. Érdemes hát időt szánni arra, hogy kimozduljunk a város zajából, és megérezzük a föld energiáit. Az erdőben, a tengerparton vagy a hegyekben járva megerősödhet bennünk a belső harmónia és békesség.

Ezenkívül az angyalok azt sugallják, hogy a változásokhoz való alkalmazkodással és a körülményekhez való rugalmas hozzáállással érhetjük el a bőségünket.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldalra!