A Változékony és Szenvedélyes 2023-as év: Hogyan Érdemes Navigálni a Kígyó energiáival

A 2023-as év Kígyó hónapjának meghatározó eleme a tűz, amely szenvedélyeket és erős érzelmeket gerjeszt sokunkban. A Kígyó energiája felszínre hozza a mélyen szunnyadó érzéseket, amelyek vezethetnek pozitív vagy negatív irányba. Az események hatásai a zsigereinkig hatolnak, és a legtöbben elmozdulnak a jelenlegi állapotukból. A célok nagyon fontosak lesznek, de lehetünk kissé szétszórtak. Nagy álmok jöhetnek és el is illannak, ha nincs valóságalapjuk vagy kivitelezhetetlenek. A kapkodás és türelmetlenség fokozódni fog a mindennapokban, ezért érdemes figyelni a munkában és mindenben. Májusban nagy hangsúly lesz a pénzügyeken, érzékelni fogjuk a saját pénztárcánkat és lehetőségeinket a bevételszerzésre. Az intuíciónk erősebb lesz, mint bármikor, így érdemes hallgatni rá és engedni, hogy a segítség a földi szférákon túlról megérkezhessen hozzánk. Nyüzsögni akarunk, megoldani dolgokat, de nem kell túlzásokba esni, és csak annyit tenni, amire kérnek. Sokan úgy érzik, hogy a kezükbe kell venniük az irányítást, és rosszul tolerálják, ha bárki vagy bármi az útjukba áll. Az év változékony, és minden hónapban meglepő fordulatokra van lehetőség az életünkben.

Image from kinai-horoszkop.comA kép forrása: kinai-horoszkop.com

A 2023-as év Kígyó hónapjának meghatározó eleme a tűz, amely szenvedélyeket és erős érzelmeket gerjeszt sokunkban. A Kígyó mágikus állatjegy, energiája felszínre hozza a mélyen szunnyadó érzéseket. Ezek vezethetnek pozitív irányba, de akár negatívba is. Mindent erőteljesebben fogunk érzékelni, az események hatásai a zsigereinkig hatolnak, így senkit nem hagynak érintetlenül. Hatására a legtöbben elmozdulnak a jelenlegi állapotukból. Lehet, valaki épp csak egy milliméternyit, míg mások hatalmas lépéseket tesznek meg a következő napokban. Azt fogjuk érezni, hogy tennünk kellene valamit, talán nem is tudjuk, hogy mit, de az, ami van, már vagy idejétmúlt, vagy unalmas lesz. És ez napokon belül is változhat. Ami az egyik nap még érdekes, sőt az eddigi legfontosabb célnak érezzük, az másnap már okafogyottá válik, mert jön valami újabb, érdekesebb. Ennek egy másik megjelenési formája az, hogy most a rövidtávú dolgoknak jobban kedveznek az energiák, ezért nem baj, ha ezekre fókuszálunk inkább.

A célok nagyon fontosak lesznek, jövőbelátók leszünk, sőt, álmodozók.Talán egy kicsit szétszórtak is. Nagy álmok jöhetnek és el is illannak, ha nincs valóságalapjuk vagy kivitelezhetetlenek, mert most azoknak a terveknek van létjogosultságuk, amikért tenni is tudunk. A többi megmarad a fióknak, de nem baj, mert eljöhet az az idő, amikor újra aktuálissá válnak. Egyidejűleg lesz jelen a stagnálás és a fokozott cselekvésvágy, ami talán furcsa párosítás, de most mégis így lesz. A tűz elem kényelmessé tehet, olykor talán lustává is. Közben meg feszíthet a tettvágy is, ami azt eredményezi, hogy kellenek majd a semmittevős, lustálkodós napok ahhoz, hogy amikor helyzet van, teljes erőbedobással és lelkesedéssel vessük bele magunkat a feladatunkba. Ezért most helye van a megszokásnak, kényelemnek, és ugyanúgy az aktív cselekvésnek is.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!