A vasárnapi nap Angyal üzenete – Bízz a jelenlétünkben

A vasárnapi nap Angyal üzenete

Bízz a jelenlétünkben

Kép: twitter

Soha nem vagytok egyedül, mert mi, Angyalok mindig mellettetek vagyunk, és mindig vigyázunk rátok, amikor alszotok, vezettek, dolgoztok, esztek, vásároltok, szerettek, harcoltok, üzleteltek, alkottok, pihentek és bármilyen tevékenység során. Mindig számíthat a segítségünkre. Szívesen emlékeztetjük Önt a jelenlétünkre, hogy segítséget kérhessen tőlünk; csak kérnie kell minket.

Most ezeket a szavakat olvassuk veletek, ha szeretnétek, álljatok meg egy pillanatra és hangolódjatok a jelenlétünkre, a szívetekben érzett melegségből fogjátok tudni, hogy itt vagyunk: ez az a szeretet, amit mindig küldünk felétek.

Az isteni szeretetben merülsz el, még akkor is, amikor nem vagy ennek tudatában. Olyanok vagytok, mint egy meg nem született gyermek, aki nem tudja, hogy a köldökzsinór által biztosított táplálék forrása, de a Mennyországgal való kapcsolatotok, amely folyamatosan táplál benneteket, soha nem szakadhat meg.

Ma tegyetek meg mindent, hogy emlékeztessétek magatokat arra, hogy állandóan mellettetek vagyunk. Minél többet kér tőlünk segítséget, annál többet tudunk nyújtani.

A nap gondolata

Örökké kapcsolatban vagyok a Mennyországgal. Az Angyalaim mindig mellettem vannak, készen arra, hogy segítsenek, bármiben, amit kérek. Most már elfogadom a segítségüket, mert tudom, hogy ugyanúgy megérdemlem a segítséget, mint bárki más. Mindig elmerülök az isteni szeretetben.