A vasárnapi nap Angyal üzenete – Élvezze a harmonikus kapcsolatokat

A vasárnapi nap Angyal üzenete

Élvezze a harmonikus kapcsolatokat

A kapcsolatokban csak akkor ütközöl nehézségekbe, ha ellenkezel a céljukkal. Mindegyikük más-más irányban halad, akárcsak egy hajó a tengeren.

Végül is nem az számít, hogy hová érkezünk meg az út végén, hanem az út során az érintettek közötti interakciók.

A harmonikus kapcsolatok a kölcsönös őszinteségen alapulnak, és mindkét fél biztonságban érzi magát, hogy megoszthatja valódi érzéseit. Amikor őszintén megnyíltok egymás előtt, akkor tudjátok, hogy azért szeretnek benneteket, akik vagytok.

A viták akkor fordulnak elő, amikor az egyik fél fél vagy bizonytalan, és védekezni kezd, akár szavakban, akár tettekben. Mi, angyalok segíthetünk biztonságos légkört teremteni azáltal, hogy szeretetenergiát csepegtetünk mindkettőtök szívébe, hogy segítsünk nektek kedves és kölcsönösen tiszteletteljes szavakat választani. A szeretet és a törődés a védelem legerősebb formái, amikor őszintén megosztjátok egymással az érzéseiteket… így szeretitek és kötődtök egymáshoz egyre jobban.

A nap gondolata

A kapcsolataim harmonikusak és szeretetteljesek. Biztonságos számomra, hogy őszinte legyek magammal és másokkal. Minden interakcióm tele van szeretettel. Közelebb érzem magam másokhoz, ha hagyom, hogy tudják, ki vagyok valójában.