A vasárnapi nap isteni üzenete – A próbák életleckék

A vasárnapi nap isteni üzenete

A próbák életleckék

Péter azt mondja, hogy ne lepődjünk meg, amikor megpróbáltatásokkal szembesülünk. Az akadályok, amelyekkel találkozunk, nem feltétlenül a mi cselekedeteink következményei, de néha arra szolgálnak, hogy próbára tegyék a hitünket. Ha Isten segít nekünk azzal, hogy szembesít minket egy kihívással – különösen, ha az visszatérő -, a Lélek megvilágítja önmagunk bizonyos aspektusait, amelyek gyógyításra szorulnak. Kihívtuk az Úr akaratát, tudva, hogy nem a helyes úton járunk, de mégis folytattuk az utat.

Függetlenül attól, hogy milyen nehézségekkel kell szembenézned, Isten arra használhatja ezt a körülményt, hogy kegyelmesen átadja a fontos leckéket, hogy közelebb kerülj hozzá. Valószínű, hogy ha visszagondolsz a megpróbáltatásokra, amelyekkel szembe kellett nézned, rájössz, milyen sokat tanultál magadról, másokról és Istenről. Talán ez egy olyan életlecke, amely megtanított arra, hogy inkább az isteni útmutatást kövesse, mint az ego impulzivitását.

Kedves olvasó, ha ma valami nehéz dologgal kell szembenézned, ne lepődj meg, hanem emlékezz arra, hogy Isten veled van. Talán ez a hitetek próbája, ezért álljatok szilárdan, és minden lépésnél bízzatok a Szentlélekben.

Szép napot, hölgyeim

Köszönöm, hogy fogtad a kezemet a nehézségekben, és segítettél tanulni a nehézségekből.

Péter 4 : 12

Kedves barátaim, ne érjenek benneteket meglepetésként ezek a mostani szenvedések! Ezeknek az a célja, hogy kipróbálják a hiteteket. Ne gondoljátok, hogy valami szokatlan dolog történik veletek!