A vasárnapi nap isteni üzenete – Az Ön jelenléte számít

A vasárnapi nap isteni üzenete

Az Ön jelenléte számít

Kép: lazada

Lehet, hogy jelentéktelennek érezte magát, és azon tűnődött, vajon számít-e a szenvedélye vagy a jelenléte. Függetlenül attól, hogy mivel foglalkozol – főállású szülő, diák, üzletember, pincér – Istennek szüksége van rád, hogy terjeszd a béke üzenetét.

Ha beszélhetnénk a múlt szentjeivel, és megkérdezhetnénk tőlük, hogy Isten miért választotta őket arra, hogy a világban dolgozzanak, valószínűleg azt mondanák, hogy ő az, aki bennük munkálkodik. Ezek az emberek megalázkodtak az Úr előtt, és megnyitották a szívüket előtte. És Isten gyakran hétköznapi embereket használ fel tervei megvalósításához.

Nézz Jézusra, és kérd a Szentlelket, hogy szüntelenül vezessen téged. Talán most nem veszel észre semmilyen különbséget, és úgy tűnik, hogy nem terem gyümölcs az általad elvetett magokból. Legyen bátorságod, kedves olvasó, és folytasd ezt az utat. Bízzatok Istenben, amikor azt mondja: „Veled vagyok, előkészítem neked az utat”. Mert ez így van.

Isten gyermeke, fontos a jelenléted ezen a bolygón, mert a hatásod erős és pozitív.

Szép napot, hölgyeim

Szeretnék pozitív hatást gyakorolni és segíteni másokon. Kérlek, vezesd cselekedeteimet, és tartsd fenn hitemet és motivációmat, még akkor is, ha még mindig nem látom munkám gyümölcsét.

Krónikák 15 : 7

Ti azonban legyetek erősek, ne lankadjon kezetek, mert meglesz munkátok jutalma.