A vasárnapi nap isteni üzenete – Pihenésre és kikapcsolódásra van szükség

A vasárnapi nap isteni üzenete

Pihenésre és kikapcsolódásra van szükség

Kép: catholicnewsagency

Pihenjen: dolgozott, és joga van a pihenéshez. Akkor miért nem találsz egy pillanatot, amikor megpihenhetsz és bízhatsz Istenben? Dőlj hátra, és hagyd, hogy Jézus vezessen téged. Adj magadnak több teret a pihenésre és a kikapcsolódásra, és add meg Istennek a lehetőséget, hogy segítsen neked. Az igazság az, hogy Ő néhány perc alatt többet tehet érted, mint te sok hónap alatt.

Talán évek óta küzdöttél azért, hogy megvalósítsd az álmaidat, de még mindig úgy érzed, hogy valami hiányzik. Az én tanácsom? Lazíts egy kicsit, és bízz Istenben: Ő mindig tudja, mit csinál, és csodákat fog tenni, ha teljesen megbízol benne. Jézus azt mondta, hogy a hit hegyeket mozgathat meg, ezért ne feledd, hogy nyugodtabban, lazábban is teljesítheted a kötelességeidet és megvalósíthatod az álmaidat.

Legközelebb, amikor kimerültnek, nyomás alatt lévőnek érzed magad, mert mindent megpróbálsz megcsinálni, állj meg, lélegezz mélyeket és lazíts. Sétáljon egyet a kutyával, vagy menjen el a családdal egy közös hétvégére. Olvasson könyvet, szundítson egyet vagy vegyen egy pihentető fürdőt – kövesse az inspirációját.

Itt az ideje, hogy teljesen megbízz Istenben, és hallgass az ő bölcs szavaira, és ez lehet az áttörés, amire szükséged van. Ő segíthet neked abban, hogy bármit elérj, amit szeretnél. De mindenekelőtt bízzatok az Úrban, hogy gondoskodik rólatok.

Szép napot, hölgyeim,

Szükségem van egy kis szünetre: kérlek, segíts, hogy megtaláljam a módját annak, hogy többet pihenjek, és taníts meg pihenni és élvezni a napot, miközben teljesítem a feladataimat.

Máté 11 : 29

Azt az igát vegyétek fel, amit én adok rátok. Tanuljatok tőlem, mert én szelíd és alázatos szívű vagyok, és nyugalmat találtok a lelketeknek.

További cikkek

Isten üzenete mára Rák

Isten üzenete mára Rák június 22.–július 22. 2024. július 16. Üdvözöllek, drága Rák! Ahogy átívelünk a nyár közepén és elmerülünk a Rák napjainak energiájában, Isten ...
Elolvasom

Isten üzenete mára Oroszlán

Isten üzenete mára Oroszlán július 23.–augusztus 23. Szeretettel üdvözöllek, kedves Oroszlán szülött! Ma az Univerzum jelei különösen fontos üzeneteket hoznak számodra. Az asztrológia és a ...
Elolvasom

Isten üzenete mára Szűz

A Szűz csillagjegyűeknek Isten üzenete mára: megkönnyebbülés és kitűnőség vár rátok. Az Univerzum ma rávilágít az erőfeszítéseitek gyümölcsözőségére, és rádöbbent arra, hogy milyen kiváló munkát ...
Elolvasom

Isten üzenete mára Mérleg

Isten üzenete mára Mérleg szeptember 23.–október 23. Kedves Mérleg, a csillagok koszorúja ma ragyogásra ébredt, és Isten saját szavait hozta el hozzád. Ne feledd, hogy ...
Elolvasom
Scroll to Top