„A Vénusz a Skorpióba lépve: Erotikus energiák és spirituális szerelem”

A Vénusz hétfőn belép a Skorpióba, átcsöppenve a levegős Mérleg romantikájából a vízgőzös Skorpió fülledt erotikájába. Ez a bolygóállás felturbózza a szexuális vágyakat és emellett más területeken is hatással lehet. A Skorpióban lévő Vénusz számára a szerelem a legmélyebb érzelem, és a testi szerelem spirituális élménnyé válik. Ebben az időszakban felélénkülnek a meglévő párkapcsolatok és érzékenyebbek leszünk a manipuláció és a hazugságok felé. A pénzügyekben is segít a helyes döntések meghozatalában és a megfelelő befektetésekben. Ezen kívül, a Neptunusz előre mozgása új terepet készít számunkra, hogy megvalósítsuk mélyre áhított álmainkat. A Vénusz és a Szaturnusz trigonja megerősíti az elköteleződés érzését a meglévő kapcsolatokban és lehetőséget ad a problémák megoldására. A Merkúr és a Jupiter trigonja pedig elősegíti az üzleti ügyek, együttműködések és egyéb interakciók könnyű megvalósítását. A túlzásokat azonban kerüljük, különösen a Vénusz és a Jupiter szembenállása idején.

Hétfő este lép a Vénusz a Skorpióba. A levegős Mérleg romantikája után a vízgőzös Skorpió fülledt erotikájába csöppenünk. Felturbózza a szexuális igényeket, de nemcsak azt.

A Skorpió-Vénusz számára a szerelem a lehető legmélyebb érzelem, a szex pedig nem csak a biológiai szükségletek kielégítése, nem, ő ennél magasabb szintre emeli a dolgot: spirituális élménnyé. Számára a testi szerelem egy felkavaró, spirituális megélés, nem csak egy orgazmus. Lelkileg is egyesül a partnerével. Meglévő párkapcsolatokban ez a vonal igencsak felélénkül.

A Skorpióban lévő Vénusz alapjáraton exil, hagyományos kifejezéssel „nem érzi jól magát” a jegyben. Ám ez inkább csak abban az esetben igaz, ha ennek a bolygóállásnak a rossz oldalát, a végtelen, már-már őrültségig fokozódó féltékenységet és birtokvágyat nem tudjuk megzabolázni. A Skorpió jegyet gyakran említik együtt az elmúlással. Ezt az elmúlás legyen a fenti dolgok halála, és mivel ez egy erősen okkult helyzete a Vénusznak, segíteni fog ebben, ahogyan pénzügyeinkben is. Kiszűrhetjük a hazugokat, a megkárosító szándékú embereket.

Pénzügyekben a Skorpió-Vénusz ösztönösen kiszagolja, hogy mely projekt hozhat sikert, és csak abba vág bele, amiben hite van. Mi is figyeljünk a megérzéseinkre, és amiben látunk lehetőséget, arra feküdjünk rá. Az égboltot nézve ekkor a Vénusz a Szűz csillagkép végén halad, vagyis a tisztázódások folytatódnak mint párkapcsolati, mind üzleti tekintetben.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!