ADJ IDŐT MAGADNAK A PIHENÉSRE

ADJ IDŐT MAGADNAK A PIHENÉSRE

Kép: psychprofessionals

Mindig ezer dolgunk van, és soha nem hagyunk időt magunknak a pihenésre. Olyan, mintha a gondolataink és az elménk mindig aktívak akarnának lenni. Az egónk elhiteti velünk, hogy csak így tarthatjuk az irányítást minden felett, és csak így érhetjük el, hogy a dolgok megtörténjenek.

A pihenés és a relaxáció révén megtanuljuk elengedni és bízni az életben, amely fenntart, táplál és szeret minket. Sajnos gyakran azt gondoljuk, hogy a pihenéssel töltött idő elvesztegetett idő. Ez részben a kultúránknak köszönhető, amely azt diktálja, hogy frenetikusan éljünk.

Az angyalok nagyon jól ismerik a pihenés előnyeit. Ha ellazult és kipihentek vagyunk, fogékonyabbak és nyitottabbak leszünk a változásokra, és könnyebben meghalljuk az üzeneteiket.

Amikor megengedjük elménknek és testünknek, hogy pihenjen, meditáljon és ellazuljon, megszabadulunk a szüntelen cselekvés és termelés szorongásától. A béke és a nyugalom révén képesek vagyunk újraéleszteni kreativitásunkat, lelkesedésünket és az élet iránti szenvedélyünket.

A meditáció nagyszerű módja a kikapcsolódásnak és az önmagunkra fordított időnek.

Meditáció a nyugalomért és pihenésért

Keressen egy olyan helyet, ahol zavartalanul leülhet vagy lefekhet. Csukd be a szemed, és tisztítsd meg elmédet minden gondolattól, csak a légzésedre koncentrálj, amely összeköt az élettel és Istennel. Lélegezz mélyebben és mélyebben, és ismételd magadban, hogy nincs mit tenned, nincs hová menned, mert elég a jelenben lenni.

Lélegezzen be és ki mélyen, és lazítson. Érezd, hogy teljesen elmerülsz Isten és az angyalok szeretetében. Legyetek tudatában ennek a szeretetnek. Ne feledjétek, hogy az élet szeret benneteket, Isten szeret benneteket, az angyalok szeretnek benneteket, és hogy ez a szeretet fenntart, táplál és megerősít benneteket.

Élvezd az örömöt, hogy úgy szeretnek, ahogy vagy, anélkül, hogy bármit is tenned kellene. Folytassátok a mély belégzést és kilégzést, és vizualizáljátok ezt a szeretetet magatokban. Amikor úgy érzed, hogy ez a szeretet betölt téged, lassan térj vissza az itt és mostba, nyisd ki a szemed, és legyél tudatában annak, hogy hol vagy. Ha akarod, leírhatod a megtapasztalt érzéseket.

Ezt a rövid meditációt bármikor használhatod, amikor szükségét érzed, hogy az isteni szeretettel való kapcsolódás által ellazulj. Mindössze néhány percet vesz igénybe naponta.

A fény és a szeretet ölelése: ihoroszkop.hu