Állatövi jegyek: Készségek, tulajdonságok és hatások az életünkben

Az állatövi jegyek nagy népszerűségnek örvendenek az asztrológia és a csillagjóslás világában. A horoszkópok olvasása során az állatövi jegyünk alapján próbálunk rávilágítani arra, hogy milyen készségekkel és tulajdonságokkal rendelkezünk, és hogyan alakulnak a dolgaink az életünk különböző területein. A 12 állatövi jegy, mint a Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő és Halak, eltérő jellemzőkkel rendelkeznek és különböző hatásokkal bírnak az egyén életében. Fontos ugyanakkor megjegyezni, hogy az állatövi jegyek csupán egy része annak a sokféle tényezőnek, amelyek befolyásolják a horoszkópunkat, és az egyén egyedi élettervét.

Image from biborcsillag.huA kép forrása: biborcsillag.hu

Az asztrológia és a csillagjóslat mindig is nagy érdeklődést váltott ki az emberekben. Sokan kíváncsiak vagyunk arra, hogy mi vár ránk a jövőben, hogyan alakulnak a dolgaink az életünk különböző területein. Az egyik legelterjedtebb módszer a horoszkóp olvasása, melynek alapját az állatövi jegyek képezik.

Az állatövi jegyek vagy más néven csillagjegyek a naprendszerünkben lévő 12 állatövet jelképezik. Ezek a jegyek a következők: Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő és Halak.

A Kos jegye az állatövnek a kezdete, és a tavasz szimbóluma. Azok, akik a Kos jegyében születtek, általában erőteljes és határozott személyiséggel rendelkeznek.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!