Álomvalóra válás az október 2-től 8-ig tartó héten

Csillagjegyek, akiknek minden álma valóra válhat az október 2-től 8-ig tartó héten

Az október 2-től 8-ig tartó héten minden csillagjegy számára kedvező időszak köszönt. Mindenki számára adott lehetőség nyílik arra, hogy a vágyott álmait valóra váltsa. A különböző zodiákus jegyek számára különböző hatások várhatóak a héten.

Image from astralguru.netA kép forrása: astralguru.net

Csillagjegyek, akiknek minden álma valóra válhat az október 2-től 8-ig tartó héten

Az állatövi jegyekre ismét kedvező időszak köszönt. Az október 2-től 8-ig tartó héten minden csillagjegynek adott lehetősége nyílik arra, hogy a vágyott álmait valóra váltsa. Nézzük, milyen hatások várhatóak a különböző zodiákus jegyek számára!

Bak (december 22 – január 19)

A Vénusz a Oroszlánban alatt a következő napokban felfedezed magadban mindazon energiákat, amelyekre szükséged van a siker elérésében. Fontos, hogy bízz magadban és higgy a képességeidben, mert most minden álmod valóra válhat.

Vízöntő (január 20 – február 18)

Az Merkúr hatása alatt vagy a héten, ami fokozott intellektuális érdeklődést és kommunikációs képességeket jelent számodra. Használd ki ezt az időszakot, hogy megvalósítsd azokat a terveket, amelyeket már régóta dédelgetsz.

Halak (február 19 – március 20)

A Jupiter és a Neptun harmonikus hatása miatt egy rendkívül spirituális időszak előtt állsz. Ebben a hétben könnyedén elérheted a belső békét és harmóniát, amely támogatni fog a céljaid elérésében.

Kos (március 21 – április 19)

A Mars energiája alatt a kos jegyűek nagyon hatékonyan tudnak dolgozni, és minden akadályt könnyedén legyőznek. A siker és a kitartás az erősséged, így semmi sem állítja majd útjaidba a céljaid elérésében.

Bika (április 20 – május 20)

A Szaturnusz hatására most a bika jegyűek számára fókuszált és kitartó időszak következik.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!