Angyali kártya – Új szerelem

Angyali kártya – Új szerelem

Nem fontos, hogy jelenleg van-e partnere vagy nincs. Egy új impulzus meleg érzelmek formájában segíthet megtalálni az életed párját, vagy felélesztheti a szenvedélyt egy már meglévő kapcsolatodban.

Kép: etsy

Az angyalok arra biztatnak, hogy ne utasítsd vissza az téged körülvevő szeretetet. Fogadd el, és élvezd a szerelem édes érzését kérdőjelek nélkül. Most itt az ideje, hogy körülnézz. Lehetséges, hogy az igazi már valahol a közeledben van, de a sikertelen korábbi kapcsolatokkal együtt gerjesztett magas elvárásaid miatt nem vagy képes meglátni őt. Tisztítsd meg elmédet minden negatív előítélettől, és töltsd meg angyalaid végtelenségével. Csak így leszel képes megtalálni a szerelmet a szíveddel, és nem az elméd torz látomásán keresztül.

Egy már meglévő kapcsolatodat a megoldatlan viták okozta fájdalom jellemzi, és sok kimondatlan vagy éppen ellenkezőleg, sok elhamarkodottan kimondott szó terhét hordozza. Szabadulj meg minden negatív dologtól, amit a kapcsolatodban tapasztaltál, és térj vissza a kezdetekhez. Próbáljatok meg ugyanazzal a szemmel nézni, mint az elején, amikor először találkoztatok és meg akartátok próbálni az együttélést. Lehet, hogy újra szerelmesek lesztek, vagy éppen ellenkezőleg, eljutsz arra a pontra, hogy fájdalommentesen búcsúztok el egymástól. Ha megszabadulsz mindentől, ami rossz, ami túlterheli az elmédet, hamarosan rájössz, hogy nem hiányzik a korábbi életed.