Április 11. isteni üzenet

Április 11. isteni üzenet

Kép: pinterest

Uram, győzd le hitetlenségem!

Márk evangéliumában (9. fejezet) Jézus egy nagy tömeg közepette találkozik a tanítványokkal. Egy apa elvitte hozzá süketnéma fiát, abban a reményben, hogy meggyógyítják, mert a sötétség szellemei szállták meg. A gyermeket gyermekkora óta kínozták, és a szellemek időnként még vízbe vagy tűzbe is próbálták lökni, hogy baja essen.

Az apa megkérdezte Jézust, hogy meg tudja-e gyógyítani. Az apa, aki megjegyzi, hogy a férfi azt mondta, hogy „ha”, így válaszol: „Minden lehetséges annak, aki hisz” (Márk 9:23).

Ekkor az apa, aki tisztában volt saját hitetlenségével, kérte Jézust, hogy segítsen neki legyőzni hitetlenségét. Az ember őszinte volt Jézushoz: annyit vallott, amennyit csak tudott, de növelni akarta a hitét. Jézus meggyógyította a fiút, és kétségtelen, hogy attól a naptól kezdve az apa hite jelentősen megnőtt.

Néha úgy érzed, hogy a hited megingott? Szeretnél teljes szívedből hinni, de úgy érzed, hogy kúszik beléd a kétely? Jézus tudja ezt, és kész segíteni neked Isten akarata és ideje szerint. Kedves olvasó, ma is történnek csodák, szerte a világon. Isten azt mondja, hogy minden lehetséges azok számára, akik hisznek. Maradjatok szilárdan a hitetekben, és ha kétségek támadnak, hívjátok segítségül az Urat.

Jó reggelt, Uram,

Szeretném, ha a hitem erős lenne, néha meginog. Kérlek, segíts nekem hinni és bízni benned.

Márk 9 : 24

„A gyermek apja válaszolt, és hangosan mondta: ‘Hiszek. Jöjj segítségére hitetlenségemnek.”