Április havi horoszkóp

Üdvözöljük áprilisban, kozmikus kedveseink! Térdig gázolunk a Kos-szezonban, és mindannyian megkönnyebbülten felsóhajthatunk? A Halak évszakban mély és zavaros érzelmi vizeken kellett navigálnunk, a Kos évszak pedig friss levegőt hoz. Motiváltak vagyunk, hogy újrakezdjük, és van önbizalmunk az álmainkat kergetni. Az április egy nagy jelentőségű pillanattal kezdődik április 2-án, amikor a Nap és a Merkúr, mindketten a Kosban járnak, pontosan ugyanott találkoznak az égen. Figyeljünk ilyenkor a beszélgetésekre, témákra és pszichés töltésre. Másnap, április 3-án elérjük a kozmikus vörös fényt: Belépés megtagadva. A Mars és a Szaturnusz, az ég két leghírhedtebb kihívást jelentő bolygója szinkronba kerül. Ez türelmünk és kitartásunk próbája. Tagadásnak érezhetjük, de egyben szívósságot és elszántságot is kölcsönözhet nekünk céljaink eléréséhez.

A hangulat megváltozik, amikor a Merkúr, az elme bolygója április 10-én belép a földön járó Bikába. Elengedjük az azonnali reakció igényét, és türelmet hívunk a mentális világunkba. Április 12-én egyszeri találkozásra kerül sor a Halakban járó Jupiter és Neptunusz között. Ez a két bolygó utoljára 1856-ban találkozott! Használjuk ki ezt a varázslatos napot, de vigyázzunk a túlzásba vitt élvezetekkel, és figyeljünk a vörös jelzőfényekre. Összességében ez egy hihetetlenül romantikus és kreatív energia, amely hozzáférést biztosít számunkra más világokhoz és a legmagasabb szintű lehetőségeinkhez.

Boszorkányok, poroljátok le oltáraitokat. Megváltozik a szemléletünk, amikor a Mars április 14-én belép a Halakba. Motiváltak vagyunk, hogy törődjünk másokkal, és szívesen nyújtunk együttérzést és megértést. Ugyanakkor úgy érezhetjük, hogy millió irányba húznak bennünket. Semmi baj, ha egy kicsit foszladozónak érzed magad. Az április 16-án a Mérlegben járó telihold kiváltó okokat hozhat a legszorosabb partnerkapcsolatainkban. Ilyenkor különösen érzékenyek lehetünk. Ez egy csodálatos este arra, hogy kikapcsoljuk a telefonunkat, naplót írjunk és elmélkedjünk. Tegyünk meg mindent, hogy átadjuk magunkat, és figyeljük meg, mi jön felszínre.

Kép: yahoo

Megdöbbentő vagy meglepő hírek érkeznek április 17-én, amikor a Merkúr, az elme bolygója összekapcsolódik a lázadó Uránusszal. Lehet, hogy új szemmel nézünk a dolgokra, vagy meglepő információkat tudunk meg. Április 18-án a Nap feszült beszélgetést alakít ki a hatalom bolygójával, a Plútóval. Hatalmi harcok, feszültség és féltékenység kerülhet ilyenkor a felszínre. Gondolkodjon el mélyebben a legközelebbi kapcsolatain belüli egyensúlyról. Ha kiváltottnak érzi magát, hallgasson a testére, és helyezze előtérbe a pihenést és az odafigyelést. Úgy érezheted, hogy cselekvésre hívnak az alapján, hogy milyen motívumok, események vagy emlékek kerülnek most a felszínre. Április 19-én kollektív újraindulás következik, amikor a Nap az érzéki Bikába lép, és ezzel kezdetét veszi a 2022-es Bika évszak. Érzékeink felfokozódnak, értékeljük az élet egyszerű dolgait, és itt-ott talán még egy kis kényeztetésnek is engedünk.

Április 24-én a Merkúr, a kommunikáció bolygója feszült beszélgetést folytat a Szaturnusszal, a korlátok bolygójával. Készüljünk fel a „nem”-re. Ma elutasítás lehet a levegőben. Ne essünk pánikba – április 27-én jelentős égi áldásban részesülünk, amikor a Vénusz, a szerelem és a szépség bolygója csókot küld a Neptunusznak. A Neptunusz a romantika, a kreativitás és az idealizálás bolygója. A Merkúr, a kommunikáció bolygója április 29-én lép egyik kedvenc jegyébe, az Ikrekbe. Egyszerre 300 különböző csoportos beszélgetés részese lehetsz – a társasági életed lendületet kap, és szívesen kapcsolódsz és tanulsz. Ez az időszak az elmélkedés és az integráció időszaka. Az elmúlt hónapok során tanult mély leckék mélyebbre süllyednek a tudatodba.

A hónap április 30-án egy életet megváltoztató napfogyatkozással zárul a Bikában, amikor a Nap és a Hold az Uránusz, a váratlan események bolygója mellett áll. Kikerülhetetlen és sorsfordító változásokra kerül sor ez idő tájt. A napfogyatkozások újrakezdést hoznak, ezért bízz abban, hogy a bekövetkező nagyobb változásoknak meg kellett történniük; azért vannak itt, hogy segítsenek újrarendeződni az utadon. Ugyanezen a napon jelentős égi áldásban részesülünk, amikor a Vénusz és a Jupiter, az ég két legszerencsésebb bolygója a Halakban találkozik. Az áldások, az örök szerelem és a kreativitás felnagyítódnak ebben az aspektusban. Ez egy csodálatos nap arra, hogy még több varázslatot csalogassunk az életünkbe. Készíts egy látomástáblát, vagy írj egy levelet a jövőbeli énedtől, amelyben részletezed, milyen lenne álmaid életét élni.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

További cikkek

Bika vagy? Ezeket talán te sem tudtad magadról!

A Bika jegy az egyik legrégebben ismert és legstabilabb horoszkóp jegy. Az embereket, akik a Bika jegyében születtek, a Föld elem uralja, ami szilárd alappal ...
Elolvasom

A 12 csillagjegy jó és rossz tulajdonságai: Hogyan hat a horoszkópod a személyiségedre?

Az Ikrek csillagjegyű emberek rendkívül különleges személyiséggel rendelkeznek. Képesek lenyűgözni másokat önállóságukkal és kommunikációs képességükkel. Az Ikrek az ikrek jegyében született együttműködő és befogadó emberek, ...
Elolvasom

Vigyázz, hogy ne túlhajszold magadat és ne terheld túl tested!

A Kínai horoszkóp szerint, júliusban a Tigrisek számára sok izgalmas és fontos esemény várható. Előrejelzéseink szerint ez a hónap a szerelemre, a munkára és az ...
Elolvasom

Nincs szükség horoszkópra, hogy izgalmas legyen az életed!

Azt érzed, hogy elalszol: ő a legunalmasabb csillagjegy a világon Ahogy előadja a történetét, Ryan Vaughn az arcáról és a hangulatából sugárzik az unalom. Ahogy ...
Elolvasom
Scroll to Top