Április havi horoszkóp

Április havi horoszkóp

Üdvözöljük áprilisban, kozmikus kedveseink! Térdig gázolunk a Kos-szezonban, és mindannyian megkönnyebbülten felsóhajthatunk? A Halak évszakban mély és zavaros érzelmi vizeken kellett navigálnunk, a Kos évszak pedig friss levegőt hoz. Motiváltak vagyunk, hogy újrakezdjük, és van önbizalmunk az álmainkat kergetni. Az április egy nagy jelentőségű pillanattal kezdődik április 2-án, amikor a Nap és a Merkúr, mindketten a Kosban járnak, pontosan ugyanott találkoznak az égen. Figyeljünk ilyenkor a beszélgetésekre, témákra és pszichés töltésre. Másnap, április 3-án elérjük a kozmikus vörös fényt: Belépés megtagadva. A Mars és a Szaturnusz, az ég két leghírhedtebb kihívást jelentő bolygója szinkronba kerül. Ez türelmünk és kitartásunk próbája. Tagadásnak érezhetjük, de egyben szívósságot és elszántságot is kölcsönözhet nekünk céljaink eléréséhez.

A hangulat megváltozik, amikor a Merkúr, az elme bolygója április 10-én belép a földön járó Bikába. Elengedjük az azonnali reakció igényét, és türelmet hívunk a mentális világunkba. Április 12-én egyszeri találkozásra kerül sor a Halakban járó Jupiter és Neptunusz között. Ez a két bolygó utoljára 1856-ban találkozott! Használjuk ki ezt a varázslatos napot, de vigyázzunk a túlzásba vitt élvezetekkel, és figyeljünk a vörös jelzőfényekre. Összességében ez egy hihetetlenül romantikus és kreatív energia, amely hozzáférést biztosít számunkra más világokhoz és a legmagasabb szintű lehetőségeinkhez.

Boszorkányok, poroljátok le oltáraitokat. Megváltozik a szemléletünk, amikor a Mars április 14-én belép a Halakba. Motiváltak vagyunk, hogy törődjünk másokkal, és szívesen nyújtunk együttérzést és megértést. Ugyanakkor úgy érezhetjük, hogy millió irányba húznak bennünket. Semmi baj, ha egy kicsit foszladozónak érzed magad. Az április 16-án a Mérlegben járó telihold kiváltó okokat hozhat a legszorosabb partnerkapcsolatainkban. Ilyenkor különösen érzékenyek lehetünk. Ez egy csodálatos este arra, hogy kikapcsoljuk a telefonunkat, naplót írjunk és elmélkedjünk. Tegyünk meg mindent, hogy átadjuk magunkat, és figyeljük meg, mi jön felszínre.

Kép: yahoo

Megdöbbentő vagy meglepő hírek érkeznek április 17-én, amikor a Merkúr, az elme bolygója összekapcsolódik a lázadó Uránusszal. Lehet, hogy új szemmel nézünk a dolgokra, vagy meglepő információkat tudunk meg. Április 18-án a Nap feszült beszélgetést alakít ki a hatalom bolygójával, a Plútóval. Hatalmi harcok, feszültség és féltékenység kerülhet ilyenkor a felszínre. Gondolkodjon el mélyebben a legközelebbi kapcsolatain belüli egyensúlyról. Ha kiváltottnak érzi magát, hallgasson a testére, és helyezze előtérbe a pihenést és az odafigyelést. Úgy érezheted, hogy cselekvésre hívnak az alapján, hogy milyen motívumok, események vagy emlékek kerülnek most a felszínre. Április 19-én kollektív újraindulás következik, amikor a Nap az érzéki Bikába lép, és ezzel kezdetét veszi a 2022-es Bika évszak. Érzékeink felfokozódnak, értékeljük az élet egyszerű dolgait, és itt-ott talán még egy kis kényeztetésnek is engedünk.

Április 24-én a Merkúr, a kommunikáció bolygója feszült beszélgetést folytat a Szaturnusszal, a korlátok bolygójával. Készüljünk fel a „nem”-re. Ma elutasítás lehet a levegőben. Ne essünk pánikba – április 27-én jelentős égi áldásban részesülünk, amikor a Vénusz, a szerelem és a szépség bolygója csókot küld a Neptunusznak. A Neptunusz a romantika, a kreativitás és az idealizálás bolygója. A Merkúr, a kommunikáció bolygója április 29-én lép egyik kedvenc jegyébe, az Ikrekbe. Egyszerre 300 különböző csoportos beszélgetés részese lehetsz – a társasági életed lendületet kap, és szívesen kapcsolódsz és tanulsz. Ez az időszak az elmélkedés és az integráció időszaka. Az elmúlt hónapok során tanult mély leckék mélyebbre süllyednek a tudatodba.

A hónap április 30-án egy életet megváltoztató napfogyatkozással zárul a Bikában, amikor a Nap és a Hold az Uránusz, a váratlan események bolygója mellett áll. Kikerülhetetlen és sorsfordító változásokra kerül sor ez idő tájt. A napfogyatkozások újrakezdést hoznak, ezért bízz abban, hogy a bekövetkező nagyobb változásoknak meg kellett történniük; azért vannak itt, hogy segítsenek újrarendeződni az utadon. Ugyanezen a napon jelentős égi áldásban részesülünk, amikor a Vénusz és a Jupiter, az ég két legszerencsésebb bolygója a Halakban találkozik. Az áldások, az örök szerelem és a kreativitás felnagyítódnak ebben az aspektusban. Ez egy csodálatos nap arra, hogy még több varázslatot csalogassunk az életünkbe. Készíts egy látomástáblát, vagy írj egy levelet a jövőbeli énedtől, amelyben részletezed, milyen lenne álmaid életét élni.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!