Astrologia és az elvárások a párkapcsolatokban

Az emberi kapcsolatok bonyolult hálózatot alkotnak az életünkben, és talán az egyik legintimebb, és megértést igénylő terület a társkeresés és párkapcsolatok kialakítását érinti. Azt, hogy kikkel kerülünk kapcsolatba a társkereső oldalak látogatása, vagy egyéb ismerkedési folyamatok során, hogy milyen kapcsolati dinamikákat érünk el, és hogy mennyire érezzük magunkat boldognak egy kapcsolatban, jelentősen befolyásolják az elvárásaink.

Az elvárások olyan szempontok és tulajdonságok, amelyeket fontosnak tartunk egy párkapcsolatban. Minden embernek megvannak az egyéni elvárásai, ami normális és természetes. Ahhoz azonban, hogy megértsük egymást és harmonikus kapcsolatot tudjunk kialakítani, fontos ismerni a másik ember elvárásait. Az astrologia segítségével megérthetjük az egyes csillagjegyek jellemzőit és elvárásait is.

A Kos (március 21 – április 19) jellemzően adekvát, magabiztos és energikus személyiség. Az elvárásaik közé tartozik az önállóság és az erős akarat.

A Bika (április 20 – május 20) személyek híresek a makacsságukról, az elvárásaik közé tartozik a biztonságot nyújtó kapcsolat és az összhang.

Az Ikrek (május 21 – június 20) intelligens és kommunikatív személyek. Az elvárásaik közé tartozik a változatosság, az elmélyült beszélgetések és az érdekes kalandok.

A Rák (június 21 – július 22) személyek rendkívül érzelmekkel teliek és otthonuk a legfontosabb a számukra. Az elvárásaik közé tartozik a biztonság és az érzelmi támogatás.

Az Oroszlán (július 23 – augusztus 22) jellemzően domináns és magabiztos.