Az állandóan kitérő csillagjegyek – felelősségvállalás hiánya

Az állatöv négy legkeményebb felelősségtelenje

Az állatövi jegyek sok mindent mondanak rólunk és a személyiségünkről. Néhányan szorgalmasak és felelősségteljesek, mások pedig inkább élvezik az életet és kerülik a kötelezettségeket. Az alábbiakban bemutatjuk négy olyan csillagjegyet, akik semmiért sem vállalnak felelősséget.

1. Kos (március 21 – április 19)
A Kos jegyében született emberek rendkívül határozottak és céltudatosak lehetnek. Azonban gyakran hajlamosak kitérni a felelősségvállalás elől. Úgy gondolják, hogy a hibákért és problémákért mások a felelősek. Nagyon jó atléta- és színészlehetőségeikben lehetnek, hiszen jók az emberi kapcsolataik és kiemelkedően jól kezelik a stresszt. Fontos, hogy a Kos jegy szülöttei megtanulják elismerni a saját hibáikat és felelősséget vállalni értük.

2. Ikrek (május 21 – június 20)
Az Ikrek jegy szülöttei folyamatosan keresik az új kalandokat és izgalmakat az életben. Azonban a felelősségvállalás nem a prioritásuk. Gyakran hajlamosak a helyzetekből kikászálódni vagy másokra mutogatni, ha valami nem sikerül nekik. Az Ikrek jegyű emberek általában kreatívak és kommunikatívak, ami javára válhat a munkahelyi kapcsolataiknak. Azonban fontos, hogy megtanulják elfogadni a felelősséget a döntéseikért és tetteikért.

3. Oroszlán (július 23 – augusztus 22)
Az Oroszlán jegyben születettek szeretnek a középpontban lenni és imádják a dicsőséget. Felelősségvállalásuk azonban gyakran hiányzik. Az Oroszlán jegyűek szeretik másokra hárítani a hibákat és a kudarcokat. Ők mindig azt gondolják, hogy ők mindent jól csinálnak, és ha mégsem sikerül nekik, akkor mások a hibásak. Az Oroszlán jegy szülöttei sok területen sikeresek lehetnek, de fontos, hogy vállalják a felelősséget a cselekedeteikért és hibáikért.

4. Vízöntő (január 20 – február 18)
A Vízöntő jegyében született emberek fordulatos és kreatív gondolkodással rendelkeznek. Ám a felelősségvállalás terén gyakran elhanyagolják a saját részt. A Vízöntő jegyűek hajlamosak másokra mutogatni, ha valami nem sikerül nekik. A problémákért és kudarcokért szeretnek másokat okolni ahelyett, hogy elismernék a saját hibáikat. A Vízöntő jegy szülöttei inspiráló vezetők és alkotók lehetnek, de fontos, hogy megtanulják vállalni a felelősséget a cselekedeteikért.

A fent említett csillagjegyek esetében fontos megérteni, hogy ezek a tulajdonságok nem általánosak minden egyes szülöttre. Egyének lehetnek kivételek, akik felelősségteljesek és elkötelezettek. Az állatövi jegyek csupán egy iránymutatót jelentenek, amelyek segítségével jobban megismerhetjük önmagunkat és másokat.

Image from marieclaire.hu

A kép forrása: marieclaire.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!