Az Állatöv jegyei és jellemző tulajdonságai

A cikkben bemutatják az állatöv jegyeit és jellemző tulajdonságait. A Kos jegyéhez tartozik a lendületesség és a bátorság, míg a Bika jegyéhez a türelem és a megbízhatóság. Az Ikrek jegye kommunikatív és érdeklődő, míg a Rák jegye gondoskodó és érzékeny. Az Oroszlán jegye domináns és önkifejező, míg a Szűz jegye precíz és analitikus. A Mérleg jegyéhez tartozik a harmónia és az igazságosság, míg a Skorpió jegye erős akaraterővel rendelkezik. A Nyilas jegye optimista és kalandvágyó, míg a Bak jegye kitartó és céltudatos. Az Vízöntő jegyéhez a függetlenség és az egyediség tartozik, míg a Halak jegye érzékeny és intuitív.

A Kos jegy a lendületesség, a bátorság és az elkötelezettség jegye. A Bika jegy türelmes, kitartó és megbízható. Az Ikrek jegy társaságkedvelő, kommunikatív és érdeklődő. A Rák jegy érzékeny, gondoskodó és empátiával rendelkezik. Az Oroszlán jegy domináns, önkifejező és önálló. A Szűz jegy precíz, analitikus és hatékonyságra törekszik. A Mérleg jegy harmóniára törekszik, diplomáciai és szeret másokkal együttműködni. A Skorpió jegy akaratos, szenvedélyes és határozott. A Nyilas jegy optimista, kalandvágyó és filozofikus. A Bak jegy céltudatos, ambiciózus és vezetői képességekkel rendelkezik. Az Vízöntő jegy független, egyedi és kutató szellemű. A Halak jegy érzékeny, művészi és intuitív.

Image from www.mindenamiasztrologia.huA kép forrása: www.mindenamiasztrologia.hu

A Kos Hold idején mindenki érzi az energiák fokozódását és az új kezdetek lehetőségét. A Kos állatöv jellemzői közé tartozik a lendületesség, a bátorság és az elkötelezettség. A Kosok általában ambiciózusak és célratörőek, szívesen vágnak bele új kihívásokba.

A Bika jegy szülöttei általában türelmesek, kitartóak és megbízhatóak. Ők a stabil és biztonságos életet részesítik előnyben. A Bika jegyekre jellemző a szeretet és a kézimunka, valamint a jóga és az előrelátás.

A Ikrek jegyűek társaságkedvelőek, kommunikatívak és érdeklődőek.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!