Az állatövi jegyek és személyiségünk: Ismerd meg saját csillagjegyedet!

Az ősi babonák szerint a csillagjegyek határozzák meg személyiségünket és sorsunkat. A zodiákus 12 különböző állatövét bemutatva megismerhetjük az egyes csillagjegyek jellemző tulajdonságait, erényeit és hibáit.

Kos (március 21 – április 19)

A Kos jegyűek energikus, céltudatos és türelmetlen személyiségek. Szeretik az új kihívásokat, önállóak és bátrak. Azonban gyakran türelmetlenek és hajlamosak felelőtlenül cselekedni.

Bika (április 20 – május 20)

A Bika jegyűek megbízhatóak, kitartóak és érzéki személyiségek. A stabilitás és anyagi biztonság fontos számukra. Ugyanakkor kissé makacsak és ijedtek, ha változtatni kell.

Ikrek (május 21 – június 20)

Az Ikrek jegyűek élénkek, kreatívak és társaságkedvelők. Szeretik a változásokat és az új élményeket. Azonban időnként idegessé válnak és felületesen kezelik a kapcsolataikat.

Rák (június 21 – július 22)

A Rák jegyűek gondoskodók, érzelmesek és intuitívak. Nagy érzékenységgel rendelkeznek és hűségesek a családjukhoz. Ugyanakkor túl érzékenyek lehetnek és nehézségeik vannak az elköteleződéssel.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22)

Az Oroszlán jegyűek büszkék, kreatívak és magabiztosak. Szeretik a figyelmet és vezetőként szeretnek fellépni. Azonban néha gőgösek lehetnek és türelmetlenek mások véleményével.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22)

A Szűz jegyűek analitikusak, praktikusak és precízek. Kiváló munkaerők, akik sokat figyelnek a részletekre. Azonban tökéletesség iránti vágyuk miatt néha túlzott elvárásokat támasztanak magukkal és másokkal szemben.

Mérleg (szeptember 23 – október 22)

A Mérleg jegyűek igazságosak, harmóniakedvelők és diplomaták.